Home Releases Deze tien nieuwe titels komen naar SkyShowtime in 2024

Deze tien nieuwe titels komen naar SkyShowtime in 2024

© SkyShowtime

SkyShowtime trapt het nieuwe jaar af met tien spectaculaire nieuwe titels die in 2024 op het platform te zien zullen zijn. Boordevol nieuwe Original, lokale en exclusieve series, belooft deze lijst aan top entertainment kijkers op het puntje van hun stoel te houden.

De allereerste exclusieve serie die in 2024 in première gaat is Apples Never Fall. Gebaseerd op de New York Times bestseller roman van Liane Moriart, draait de serie om de ogenschijnlijk perfecte familie Delaney. Voormalige tenniscoaches Stan (Sam Neill) en Joy (Annette Bening) hebben hun succesvolle tennisacademie verkocht en zijn klaar om te beginnen aan wat de gouden jaren van hun leven moeten worden. Terwijl ze uitkijken naar meer tijd door te brengen met hun vier volwassen kinderen (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), verandert alles wanneer een gewonde jonge vrouw bij Joy en Stan aanklopt, en er een opwinding ontstaat die ze hebben gemist. Maar wanneer Joy plotseling verdwijnt, worden haar kinderen gedwongen het zogenaamde perfecte huwelijk van hun ouders opnieuw te onderzoeken, terwijl de donkerste geheimen van hun familie aan het licht komen.

Vanaf 9 februari verschijnt het langverwachte tweede seizoen van HALO met de eerste twee afleveringen exclusief op SkyShowtime, met wekelijks een nieuwe aflevering. Dit seizoen leidt Master Chief John-117 zijn team van elite spartanen in de strijd tegen een buitenaardse dreiging: de Covenant. Na een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet voelt John dat de oorlog dreigt te veranderen. Hij riskeert alles om te bewijzen wat niemand anders wil geloven: de Covenant bereidt  zich voor om de grootste vesting van de mensheid aan te vallen. Met de Melkweg op de rand van afgrond begint John aan zijn reis op zoek naar de sleutel tot de redding of uitroeiing van de mensheid: de Halo.

Knuckles is de eerste tv-serie in de groeiende ‘filmische wereld van Sonic the Hedgehog’. De nieuwe live-action serie volgt Knuckles op een hilarische en actievolle reis vol zelfontdekking, terwijl hij ermee instemt Wade op te leiden als zijn beschermeling en hem de wegen van de Echidna-krijger te leren. De serie speelt zich af tussen de films Sonic the Hedgehog 2 en Sonic the Hedgehog 3 en markeert het volgende deel van de succesvolle franchise. Naast Idris Elba als de stem van Knuckles, zal Adam Pally opnieuw zijn rol als Wade Whipple vertolken.

Het historische psychodrama Mary & George is vanaf 2024 te streamen en gaat over een extravagante moeder en zoon die samenzweren, verleiden en doodden om het hof van Engeland en het bed van koning James I te veroveren. Met in de hoofdrollen Academy Award- en BAFTA-winnende actrice Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), Nicholas Galitzine (Cinderella, Purple Hearts) en Tony Curran (Mayflies, Your Honour), is Mary & George geïnspireerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Mary Villiers.


De kaskraker Mission Impossible – Dead Reckoning Part One is vanaf 2024 te zien op SkyShowtime. In Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een destructief wapen dat de hele mensheid bedreigt voordat het in verkeerde handen valt. Nu de controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staat, en duistere krachten uit Ethans verleden dichterbij komen, begint een dodelijke race rond de wereld. Geconfronteerd met een mysterieuze, almachtige vijand, wordt Ethan gedwongen te bedenken dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie – zelfs niet de levens van degenen om wie hij het meest geeft.


Tom Cruise plays Ethan Hunt in Mission: Impossible Dead Reckoning – Part One from Paramount Pictures and Skydance.

De exclusieve serie Ted, die vanaf 22 februari op het platform verschijnt, is de prequel-serie van de welbekende Ted-films. Het is 1993 en het moment van roem van Ted de beer (Seth MacFarlane) is voorbij. Hij woont nu thuis in Framingham, Massachusetts met zijn beste vriend, de 16-jarige John Bennett (Max Burkholder), John’s ouders, Matty en Susan (Scott Grimes en Alanna Ubach) en neef Blaire (Giorgia Whigham). Ted heeft misschien niet altijd een goede invloed op John, maar uiteindelijk is hij een loyale vriend die altijd bereid is zich in te spannen voor vriendschap.


TED — “My Two Dads” Episode 102 — Pictured: (l-r) Max Burkholder as John, Seth McFarlane as Ted (Photo by: PEACOCK)

De veelgeprezen SkyShowtime Original The Curse maakt in het nieuwe jaar een krachtige start. Afleveringen 1-5 zijn exclusief te streamen vanaf 5 januari en afleveringen 6-10 vanaf 16 februari. The Curse is gecreëerd, geschreven en uitvoerend geproduceerd door onder andere Benny Safdie en Nathan Fielder en draait om Whitney en Asher Siegel, een pasgetrouwd stel dat worstelt om hun visie op milieubewust wonen naar de kleine gemeenschap van Española, New Mexico te brengen. In de serie spelen Emma Stone (La La Land, The Favourite), Nathan Fielder (The Rehearsal) en Benny Safdie (Oppenheimer) de hoofdrollen.

(L-R): Nathan Fielder as Asher, Benny Safdie as Dougie and Emma Stone as Whitney in THE CURSE, Season 1. Photo Credit: Courtesy of SHOWTIME.


Het langverwachte tweede seizoen van The Envoys (Los Enviados) komt binnenkort naar SkyShowtime. In dit seizoen van The Envoys, duiken de priesters Pedro Salinas (Méndez) en Simón Antequera (Silvesstre) in een web van mysterie en moord in een Galicisch klooster. Als drie blinde nonnen getuige zijn van een zogenaamd wonder, escaleert de strijd tussen leugens en geloof. Het tweede seizoen belooft een opwindende samensmelting van mysterie, moord en hartverscheurende sensaties te worden.


SkyShowtime Original Series The Tattooist of Auschwitz is exclusief te zien op SkyShowtime  in 2024 . De serie, gebaseerd op de wereldwijd best verkochte roman van Heather Morris, heeft Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) en Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44) in de hoofdrollen als Lali en Gita. Academy Award® genomineerde Harvey Keitel (The Irishman, Youth) speelt de moderne Lale, en Critics Choice Awards winnaar Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) speelt Heather Morris.

Ter afsluiting van deze indrukwekkende lijst met 10 titels die het platform in 2024 zullen betreden, komt Veronika in première op SkyShowtime. De Zweedse misdaadthrillerserie met een bovennatuurlijk tintje heeft Scandinavische supersterren Alexandra Rapaport (Honour) en Tobias Santelmann in de hoofdrollen. De achtdelige SkyShowtime Original serie is gemaakt en geschreven door Katja Juras en Anna Lindblom (Gåsmamman) en is geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). De premièredatum wordt in het nieuwe jaar aangekondigd.

De indrukwekkende reeks aan nieuwe content die wordt gelanceerd in 2024, bouwt voort op het succes van de SkyShowtime-hits uit 2023, waaronder BabylonFellow TravelersFrasierPoker FaceSpecial Ops: LionessTransformers: Rise of the BeastsThe Super Mario Bros. Movie en Yellowjackets. Deze titels zijn exclusief te streamen op SkyShowtime.

SkyShowtime is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung en via de website: www.skyshowtime.com. SkyShowtime kost € 6,99 per maand (reclamevrij), met een gratis proefperiode van 7 dagen en is op elk moment op te zeggen.

Bron en foto © Sky Showtime

Vorig artikelThe Body Shop wordt het eerste wereldwijde beautymerk met 100% veganistische productformuleringen gecertificeerd door The Vegan Society
Volgend artikelThe First Omen trailer gelanceerd