Home Nieuws Film nieuws The First Omen trailer gelanceerd

The First Omen trailer gelanceerd

Nell Tiger Free as Margaret in 20th Century Studios’ THE FIRST OMEN. Photo credit: Moris Puccio/20th Century Studios. © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Een goednieuwe trailer en poster van de nieuwste horrorfilm van 20th Century Studios The First Omen zijn nu beschikbaar.
Deze psychologische horrorfilm is een prequel op de klassieke horrorfranchise The Omen.

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die de geboorte van het vleesgeworden kwaad hoopt te bewerkstelligen.

[psychologisch, thriller] In The First Omen spelen sterren als Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Northman) en Bill Nighy (Living). De film wordt geregiseerd door Arkasha Stevenson en is gebaseerd op personages die zijn gecreëerd door David Seltzer (The Omen). Het verhaal is geschreven door Ben Jacoby (Bleed) en het scenario door Tim Smith & Arkasha Stevenson en Keith Thomas (Firestarter). De producenten zijn David S. Goyer (Hellraiser) en Keith Levine (The Night House). De uitvoerend producenten zijn Tim Smith, Whitney Brown (Rosaline) en Gracie Wheelan.

The First Omen draait vanaf 11 april in de Nederlandse bioscopen. 

Bron en foto © 2023 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Vorig artikelDeze tien nieuwe titels komen naar SkyShowtime in 2024
Volgend artikelNieuwe namen en vertrouwde gezichten bij De Vrienden van Amstel LIVE 2024