Home PlanetZone Mediakit

Mediakit

De 10e Disco van het jaar award werd: Zaaldijk te Lemele (ov) die samen met The Partysquad werden uitgereikt . Crew: Noud en Michael

Jongerensite Planetzone (PZ) is opgericht in 2003 en bestaat nog steeds. Met meer dan 100.000 leden, duizenden bezoekers, vele (ver)nieuwde websites, shirts en meer dan 100 crewleden in de loop der jaren heeft Jongerensite PlanetZone niet stil gezeten en al behoorlijk wat meegemaakt. Speciaal voor de nieuwe generatie jeugd -en jongeren en de diverse bedrijven nemen we een kijkje naar een mooie rijke historie tot nu toe!

Onderaan vind je ook de bedrijven die ons toen en nu gesponsord hebben en de updates van 2024

PlanetZone is een multifunctionele, culturele en informatieve (jeugd -en) jongeren website. Met onder meer nieuws op gebied van uitgaan, muziek, tv -en media, films games, food & drinks, tech & gadgets, sport, reviews, te gekke winacties, PlanetZone TV -en partypix fotografie en 7 jongeren whatsapp groepen (zie onderaan).

Oprichter en eigenaar Noud Thoonen met de disco van het jaar award beker die bijna jaarlijks wordt uitgereikt. Foto uit 2006

Eigenaar Noud Thoonen begon deze website omdat hij merkte dat er weinig respect naar elkaar toe was. Hij merkte dat zelf ook vanwege pesterijen, homo-sexualiteit en kanker gescheld. Noud, zelf 2x kanker-patiënt geweest herkende in deze 3 dingen dat er iets gedaan moest worden en bestede hier aandacht aan.

Hoe het vooral begon: Jongerensite Planetzone gaat vooral door heel Nederland met de crew naar de leukste, gezelligste discotheken, clubs en festivals van Nederland (en later ook België) om zoveel mogelijk jongeren te bereiken en met succes! Dit gebeurde wekelijks (muv corona) waarna er partypix worden gemaakt van de bezoekers. Een PlanetZone visitekaartje wordt uitgedeeld waardoor deze bezoeker onze website bezoekt om de foto terug te bekijken na een gratis registratie. Hierdoor krijgen we wekelijks nieuwe bezoekers en leden erbij. Door de Corona ligt dit uiteraard wat lager, toch gaat er steeds meer open waardoor ook PZ weer meer kan en mag, zie voor alle updates onderaan. Naast het bezoeken van uitgaansgelegenheden is Jongerensite PlanetZone ook geregeld bij diverse rode lopers, beurs –en evenementen en sportgelegenheden.

Doordat we veel hebben meegemaakt hebben we helaas ook een site/disk backup crash gehad waardoor een en ander verloren is gegaan. Desondanks kunnen we nog veel foto’s achterhalen. Dit kan later nog ge-updated worden. Op deze pagina kunnen we niet alle -meer dan- 100 crewleden plaatsen maar we zijn bezig met een vernieuwde crewpagina. Dit geldt ook voor de prijswinnaars-pagina waar we regelmatig persoonlijk een toffe -en grote prijzen persoonlijk overhandigden.

De domeinnaam PlanetZone.nl werd op 24 september 2003 officieel vastgelegd. Enkele maanden daarvoor had met Planetzone.tk als tijdelijke domeinnaam. Als voorloper begon Noud te streamen op 538 webstation.

PlanetZone Radio

in 2003 begon Noud via radiostation 538 – webstation een online radio uitzending, met interviews, later ook met dj’s, artiesten, prijswinnaars en bezoekers vanuit de verschillende discotheken nadat de crew deze tour ging doen.

Laten we je meenemen door een een geschiedenis en de activiteiten die PlanetZone nog steeds doet. Het zal je verbazen, om jaloers op te zijn!

Ëën van de eerste PlanetZone crewleden in het middelpunt van uitgaanscentrum Time Out te Gemert. De allereerste shirts waren wit met blauwe letters met vermelding PlanetZone Discotour.
De eerste artiesten op de foto samen met de PlanetZone Crew. Links met Jim Bakkum, die in 2003 tweede met IDOLS werd en rechts Def Rhymz beide in discotheek Y-land Spijkenisse 2004
De allereerste logo die werd gebruikt op de website

in 2004 werd door Jongerensite PlanetZone de allereerste ‘disco van het jaar award’ uitgereikt in Bobs Saloon (later Bobs) te Uitgeest

Op de fiets naar Portugal
In 2004 gingen Jeffrey Scholten en Mark Vaneker op de fiets van Hengelo(ov) naar Portugal, zo’n 2400 km, voor het goede doel: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. In Portugal werd het Europees Kampioenschap voetbal gehouden dat door Griekenland werd gewonnen. Jongerensite PlanetZone maakte dagelijks verslag via PlanetZone radio en zorgde ook dat de twee bij aankomst in de live uitzending van het EK RTL 4 sportprogramma ‘Barend en van Dorp’ kwamen. De jongens werden in Portugal opgehaald door PlanetZone
ID&T lanceerde een groot jongeren festival NJOY, wij mochten hier vele tickets voor weggeven dat werd in een weekeinde gehouden in SixFlags Biddinghuizen (tegenwoordig Walibi Holland)

PlanetZone TV: Tegen Zinloos geweld, ook samenwerkingen met Veilig Verkeer Nederland (BOB) en SOA AIDS Nederland

Vanaf 2004 ging de PlanetZone crew ook tv opnamens maken vanuit de diverse discotheken in heel Nederland. Er werd hier extra aandacht besteedt aan RESPECT en Tegen zinloos geweld daarnaast werden er condooms uitgedeeld (Soa Aids Nederland) en kon men met de alcoholblazer blazen (Veilig Verkeer Nederland) hoeveel iemand op had. Diegene die echter 0.0 promille had kreeg een ware bob van de week pakket! Ook werden er vele te prijzen uitgedeeld. Foto rechts: De PlanetZone crew maakte zelfs ook spotjes wekelijks: “wij zijn tegen Zinloos Geweld” (Neshon, Dennis, Joas en Noud)

De Planetzone crew tijdens de uitreiking van Disco van het jaar 2005 in uitgaanscentrum Time Out met voor vlnr: Maikel, Neshon, Joas en achter vlnr: Nordin, Jos en Ben van Time Out en Noud

in 2005 begon Jongerensite Planetzone met verslag rond de Rode Loper film premieres. De allereerste aanwezigheid was bij Vet Hard, geregistreerd door Tim Oliehoek in de Pathe Arena. Crewlid Joas Mudde (zie elders) was de eerste presentator (foto volgt later) waarna Crewlid Romario Spoor (foto) het stokje overnam\.

Videoclip Haterzzznog geen foto en clip

in 2005 zorgde Jongerensite PlanetZone ervoor dat er een videoclip gemaakt werd in uitgaanscentrum Bobs Saloon *(later Bobs en A9) te Uitgeest met de PZ crew en figuranten voor een groep. Ook de kleding werd gesponsord. De videoclip kon dagelijks aangevraagd worden op destijd populaire muziek tv-zender The Box.

Met alle kleuren soorten papier, zelfs roze, lieten we zien dat we er voor iedereen zijn en zo werden de eerste visitekaartjes gemaakt die Kopie Kraus wekelijks drukkerij ter beschikking stelde.

“Kortsluiting die Noud veroorzaakte werd jaren lang over gesproken”

in 2005 ging Maikel Hulsman met eigenaar Noud Thoonen uit het niets toeren naar de Spaanse badplaatsen Lloret de mar, Blanes, Callela en Salou. Ze werden bij aankomst gesponsord door reisorganisatie Beachmasters en konden zo met deze organisatie meeliften en deelnemen aan de kroegen -en disco tochten. In La Pacha Salou, grootste discotheek van Spanje destijds, was er een Hollandparty aan de gang met zo’n 4000 Nederlandse jongeren. Werkelijk Noud zou Noud niet zijn als er weer wat gebeurde. Hij zorgde er letterlijk en figuurlijk voor dat er kortsluiting ontstond in deze discotheek met als gevolg dat er zo’n 20 minuten geen licht en geluid was! Naderhand moest Noud op het matje komen bij Radio 538 (inmiddels Radio 10) DJ Jeroen Nieuwehuizen en DJ Maurice en moest hij cruisen op de handen van het publiek totdat hij neerviel. Over dit incident werd nog jaren lang gesproken en is zelfs op de videocamera vast gelegd. Deze beelden komen binnenkort weer online.

AR Drones,smartphones, reischeques, en nog veel meer kon men winnen door de hele maand PZ punten te sparen op onze website. Hierdoor kwamen de jongeren dagelijks terug en konden we vele blij maken met deze toffe en grote prijzen die persoonlijk door Noud werd overhandigd

De achterkant van de PlanetZone crew shirts wat neon gaf in de discotheken. Werd gesponsord door een zeefdrukkerij

Een van de eerste buitenlandse artiesten die PZ crew tegen kwam was oa links: De Duitse DJ Special D, (come with me, Here i am) met Petros,Sander, Noud, Dennis en Joas in Smithys Palace Eesveen, overijssel. Rechts: uit Zweden: Basshunter met zijn grootste hit: Anna Bota. (Gebroeders Ko vertaalde deze hit in; Ik heb een boot) met P Crew: Jason, Noud, Tony en Sander. In BOBS uitgaanspalace te Uitgeest. Een dag later kwamen wij hem weer tegen bij de TMF Awards. (toen met PZ crew Joas) Beide dagen maakte we een verslag en interview.

Op uitnodiging van Disco van het jaar winnaar 2006 Hollywood Music Hall te Rotterdam, mochten deze PZ crew in een luxe limousine naar de discotheek. vlnr: Noud, Robbert, Dennis,Joas,medewerker HMH, Jason en Joey. Uiteraard zijn hier opnamens van gemaakt.

Er werden zelfs VIP uitnodigingen gestuurd voor deze grootste PZ Award Party
De aankondingen werden grootst gepromoot natuurlijk en dat wilden ze weten ook.Tijdens de PZ Award party was het overigens geheel uitverkocht. Rechts: Noud en Robbert achter een poster aankondiging en de nieuwe groene PlanetZone crew shirts die werden gelanceerd

Planetzone crewleden tijdens de PZ Award party van disco van het jaar 2006 in Hollywood Music Hall te Rotterdam met vlnr achter: Jason, Robbert, Sander vnlr voor: Noud, Jason, Joey, Jeroen Nieuwehuizen (Radio 538/ Radio 10) Fred Diaz, eigenaar Hollywood Music Hall
De uitreiking werd gedaan samen met DJ Jeroen Nieuwehuizen, destijd DJ van Radio 538, (nu Radio 10) vlnr: Noud, Huis- DJ Patrick, Jeroen Nieuwehuizen en eigenaar Fred Diaz in Hollywood Musichall. Op de achtergrond een groot digitaal leesvenster met tekst: Beste discotheek van Nederland (2006)

Ze waren artiesten: jeckell & Hyde, (In het zwart: Ruud van Ijperen en Maarten Vorwerk) in 2007 was Jumpstyle razend populair in België en Nederland. Ze scoorden een nummer 1 hit in de top 40 met Freefall. Artiesten of niet, ook deze 2 jongens werden PlanetZone crewleden en maakte vooral partypix in Hollywood Music Hall te Rotterdam. Later dat jaar werd het contract tussen platenmaatschappij Digidance (wat ook een sponsor van PZ was) ontbonden. PZ Crew in groen: Romario, Noud en Patrick.

PlanetZone TV crewleden die het hele land door gaan voor toffe opnamens. Vlnr: Noud, Danny, Kevin, voor: Sander en Tony
Respect staat centraal bij Jongerensite PlanetZone. De crew maakte in heel Nederland partypix maar het bijzondere was dat ook Gay uitgaansgelegenheden niet vergeten werden. De crew was dan wekelijks welkom om naast de huisfotograaf als enige externe partij partypix te maken in de Gay palace te Rotterdam. Op de foto Noud en Kevin.

PlanetZone crew in de uitzending van TMF ‘wakker worden met Valerio’ (zeno) tijdens Hollywood Music Hall in Rotterdam. PlanetZone was jaren lang wekelijks aanwezig als externe partypix fotograaf(en)

PlanetZone werd gesponsord door jongerenreis organisatie Beachmasters. Crewleden Kevin en Noud mochten tevens op uitnodiging mee naar Lloret de Mar om daar diverse weken partypix en opnamens te maken bij onder meer disco -en kroegen tochten en beachpartys. videobeelden volgen later.

Nieuwe PlanetZone visitekaartjes. jaar 2007
Voor de uitreiking van opnieuw disco van het jaar award in Hollywood Music Hall te Rotterdam (2007) werden weer nieuwe shirts gelanceerd met een vernieuwde website en (blauwe) planetzone visitekaartjes. Op de achterkant stond je profiel/gebruikersnaam of kon je je eigen naam vermelden. Zo konden jongeren sneller je profiel vinden op de website, handig!

Crewlid Robbert mocht deelnemen aan het Slam FM NK liften. Ze werden gedropt elders in het land en moesten liftend terug naar de Slam FM studio. De winnaars kreeg een rijbewijs kado. Robbert werd helaas 2e. PlanetZone maakte hier opnamens van. Deze komen later op de site
Het programma boekje voor de komende maanden waaronder zaterdag 16 juni: De Award Party

De uitreiking werd gedaan met de Goede Tijden Slechte tijden acteurs vlnr: Marly van der Velden (Nina Sanders), Carolien Spoor (Florien Fischer), Jeffrey Hamilton (Fos Fischer), Noud Thoonen, Everon Jackson Hooi (Bing mauricius)

Aankondiging uitreiking van de PZ Award voor beste discotheek van Nederland met meet en greets Goede Tijden Slechte tijden acteurs en optreden van Shaydie

Een grote crew van Jongerensite PlanetZone vooraf de uitreiking van PlanetZone disco van het jaar award met de beker die in Hollywood Music Hall Rotterdam werd uitgereikt

Ook in 2007 werd Jongerensite PlanetZone gesponsord door jongerenreis organisatie Beachmasters. Op uitnodiging gingen Noud en Joas wekenlang naar Llloret de mar en ging mee met de reisleiders om partypix en opnamens te maken tijdens onder meer kroegen, disco tochten en beachpartys

Jarenlang tot einde toe was jongerensite PlanetZone – als perszijnde- aanwezig bij de Dance Parade dat in Rotterdam werd georganiseerd. Eerste foto: crewleden Robbert en Noud op een truck van een van de deelnemers. In verschillende jaren zijn er tevens partypix en opnamens gemaakt

PlanetZone organiseerde ook Teen light party’s (12 – 16 jaar) en 16+ party’s . sponsors waren onder meer Soa Aids Nederland, 3vo/VVN en daarnaast is PlanetZone tegen zinloos geweld en staat respect hoog in het vaandel

Eigenaar Noud was ook elke woensdagavond LIVE te horen op de FM radiozender Fresh FM samen met bekende DJ’s Norman, Gizmo en Darkraver.In een van de eerste uitzendingen ging Darkraver helemaal los, waar beelden van gemaakt zijn door PlanetZone.

Een gekte van jewelste waar Noud voor de camera iets probeert te zeggen, tijdens de disco van het jaar award die Radstake te Heelweg (GL) in 2008 had gewonnen.Foto Rechts: De PlanetZone crew met in midden rapper Yes-R die de beker uitreikte. Tevens lancering van nieuwe shirts, opnieuw wit maar met nieuwe logo.

in 2008 organiseerde Jongerensite een jongeren award voor oa beste game, beste smartphone maar ook voor beste radio station. Op een woensdag avond kwam de crew onverwacht binnen vallen bij Slam FM! daar werd live op de radio de award uitgereikt met gelijk even een promotie voor onze site !
Jongerensite PlanetZone (Noud Thoonen en Wilco Kah) bij diverse radio 538 evenementen, zo ook tijdens het EK voetbal event in de Rai Amsterdam waar Nederland tegen Rusland speelde (1-3). Ook traden er diverse artiesten op waaronder André Hazes Junior en Wolter Kroes. 21 juni 2008 waar het Nederlands elftal werd uitgeschakeld

Eind 2008 ging Jongerensite Planetzone een sponsor samenwerking aan met Lightshirts. Foto links: Planetzone crew met matrix digitale leestekst met daarop geprogrammeerd: PlanetZone crew. Foto rechts: in 2009 ging de crew met lichtgevende -eigen PZ logo – shirts de discotheken in. Het shirt met licht bewoog tijdens geluid en werkte op batterijen. Jongerensite PlanetZone was de eerste die dit droeg in Nederland en werd een rage onder de bezoekers.

Jongerensite PlanetZone kwam ook in de media. Een regionale krant bestede aandacht aan de PlanetZone crew die de plaatselijke discotheek De Kelder te Hank bezocht waar naast TMF ook Planetzone TV crew aanwezig was om opnamens te maken. De crew werd een week later verrasd met een foto publicitatie en een halve pagina in deze krant. Zie hieronder het artikel

in 2009 organiseerde Starkoo bekend van de grote Nederlandstalige hit “ik wil je” een feestweek Lloret special. Op uitnodiging van Starkoo werden Robbert en Noud namens Jongerensite PlanetZone ingehuurd om partypix en opnamens te maken
De PlanetZone crew met de uitreiking Disco van het jaar award 2010 in Radstake te Heelweg (GL) samen met 2 Brothers on the 4th Floor, bekend van hits ‘Never alone’ , ‘Dreams’

in 2010 nam eigenaar Noud deel aan een videoclip van Sebastiaan Wulff en Pim Wessels, toen bekend van de serie Spangas getiteld: Rood Wit, blauwe ballen, te ere van het WK voetbal. Noud (toen nog met een wenkbrouw piercing) speelde hierin de scheidsrechter. De videoclip plaatsen we later op deze site.
De PlanetZone crewleden achter het spandoek Beste discotheek van Nederland bij FOX Stadkanaal

Disco van het jaar 2011 FOX Stadskanaal die samen werd uitgereikt door Bingo Players die daarna een spetterend DJ optreden gaven in bijzijn van PlanetZone crew en rechts achter Jeroen de eigenaar
Tijdens een optreden van de Lawineboys bekend van megahit “Sex met die kale” in een bomvolle tent in Werkendam 2012 kwam Noud het podium op om een Party Award uit te reiken. Jongerensite PlanetZone was jarenlang partner van de party awards en maakte dan ook partypix en opnamens. beelden volgen later

Planetzone crew dames tijdens de Beaches Planetzone tv on tour in diverse discotheken waarin bezoekers een gratis reis konden winnen. PlanetZone werd gesponsord door jongerenreis organisatie Beaches
De uitreiking van Disco van het jaar 2014 in Time Out te Gemert werd gevierd samen met een optreden van FeestDJRuud

Uitgaanscentrum Time Out werd in 2014 uitgeroepen tot disco van het jaar met achter de PlanetZone crewleden Mehmet, Diego, Aaron en Noud

in 2016 ging PlanetZone een samenwerking aan met Kinepolis. Wekelijks werden in Kinepolis Dordrecht de nieuwe films besproken door crewlid Jeroen van Spanje
Sinds 2016 is Jongerensite PlanetZone jaarlijks van de partij bij de ’s werelds grootste gadgets, tech -en electronica beurs IFA in Berlijn. (muv 2020/2021 ivm corona) Een jaar later had een Nederlands bedrijf iDance het filmpje van Jongerensite PlanetZone gebruikt als promo. Hoe leuk is dat!!

Geregeld maken crew naast partypix en opnamens ook interviews met BN’ers waaronder ook DJ’s en artiesten. Zo deden Daniel en Sam een interview met DJ Sophie Francis

De nieuwe PlanetZone visitekaartjes die bij diverse events en uitgaansgelegenheden worden uitgedeeld bij het maken van partypix van de vele bezoekers. Waarna men de foto’s terug kan bekijken op onze website. Later kwam het snapchat logo op het kaartje erbij
De 10e Disco van het jaar award werd: Zaaldijk te Lemele (ov) die samen met The Partysquad werden uitgereikt . Crew: Noud en Michael

Op 7 mei 2017 kon Feyenoord kampioen van Nederland worden. Het verloor echter van stadsgenoot Excelsior Rottredam met 3-0. Er ontstonden rellen waar Jongerensite PlanetZone verslag van deed. Het filmpje op Planetzonesite youtube is inmiddels 250K keer bekeken

Nederlandse vrouwen zijn Europees kampioen geworden. Planetzone was er bij en maakte vele partypics en ook bij de Oranjemars die volgde met een grandioze sfeer. Tevens was PlanetZone bij de huldiging in Utrecht aanwezig
Medio 2017 begon Jongerensite PlanetZone met diverse whatsapp groepen en wel met: Respect Original 12+, respect 16+, respect voetbal, respect games, respect LGBTQIAP+ (gay) en respect uitgaan. Door vele PlanetZone crew beheerders zorgen deze ervoor dat iedereen in de groep respectvol wordt behandeld. schelden is in deze groep taboe.

Als kleine site kom je er niet maar Jongerensite PlanetZone was er wel op de grootste Mobile World Congres dat jaarlijks in Barcelona, Spanje wordt gehouden. (muv 2020/2021 ivm corona). Noud maakte een verslag voor PlanetZone TV

Planetzone was als pers en fotograaf aanwezig bij de kampioenswedstrijd van FC Twente. Door een 0-0 gelijkspel tegen Jong AZ promoveerde FC Twente Enschede weer naar de eredivisie. Foto Rechts: FC Twente speler Wout Brama

een van de laatste winnaars ivm coronavirus. Sjoerd (17) won een Acer Chromebook 514 die persoonlijk werd overhandigd door eigenaar Noud Thoonen op 1,5 meter afstand

Op 24 januari 2021 waren er ongeregeldheden en rellen in het centrum van Eindhoven. Er waren vele jongeren aanwezig. Iets wat wij totaal schandalig vinden. Jongerensite PlanetZone maakte er verslag van. Deze is op de site terug te bekijken. Ook op andere locaties zoals Museumplein Amsterdam was men er bij.Foto: op de achtergond een hele linie ME. NB: wij keuren dit ten stengste af en laten zien hoe het NIET moet. Het is en blijft schandalig gedag en je vergooit je toekomst hiermee

Eind januari 2021 was eigenaar jongerensite PlanetZone Noud Thoonen in het nieuws onder meer bij PowNews en SBS 6 in verband met de avondklok rellen

in april 2021 werden er verfrissende nieuwe PlanetZone whatsapp logo’s gelanceerd. Inclusief de nieuwe groep F1 . Daarnaast heeft jongerensite PlanetZone een eigen Crew groep en een beheerders groep. Deze laatste groep zorgt ervoor om de diverse whatssapp groepen in de gaten te houden en dat er met respect tegenover elkaar gechat kan worden. Daar waar nodig is grijpt een van de beheerders in. Dit is een beschermd gebied waar jeugd en jongeren veilig kunnen chatten

Ondanks corona en de avondklok weerhielden de cambuur supporters niet om de promotie naar de Eredivisie met hun Cambuur Leeuwarden helden te vieren. Foto’s, partypix en videobeelden staan online op deze website

Ondanks corona maatregelen kwamen duizenden ajax supporters naar de Arena om hun kampioenshelden te zien. foto’s / partypix en videobeelden staan op de website
Go Ahead Eagles promoveerde naar de eredivisie en dat werd gevierd met de spelers. Foto’s, partypix en videobeelden staan online
PlanetZone was aanwezig bij Club Brugge waar supporters met de spelers het kampioenschap vierden. Foto’s en videobeelden zijn op de website te bekijken

Na het verlies van NAC Breda tegen NEC Nijmegen (1-2) braken er rellen uit. SBS 6 Hart van Nederland zond beelden uit die PlanetZone had gemaakt. NB: wij keuren dit ten stengste af en laten zien hoe het NIET moet. Het is en blijft schandalig gedag en je vergooit je toekomst hiermee

Daar waar er ongeregeldheden in Breda waren, was er grootst feest bij NEC Nijmegen waar er vele partypix en video opnamens zijn gemaakt van de huldiging van de spelers

in mei 2021 werd er in een PS 5 video game trailer ‘Returnal’ een quote geplaats van PlanetZone. De review werd gemaakt door crewlid Jorden Bakker

Naast de vele game reviews worden en ook diverse tech, gadgets als smartphones maar ook spellen een review van gemaakt zoals door deze PZ crewleden Torben en Jochem
Jongerensite PlanetZone was ook aanwezig in Boedapest Hongarije voor het EK 2020 dat door corona in 2021 werd gehouden en maakte foto’s en filmpjes tijdens een grote Oranjemars. Nederland verloor echter in de achtste finales van Tsjechië met 2-0

in Boedapest kwam Noud Mental Theo tegen die elkaar al jaren lang kennen in de uitgaanscene.Noud werd 3x door Radio 538 gebeld en kwam in de uitzending om zijn verhaal te doen tijdens zijn reis naar en van Boedapest. Het verslag is terug te beluisteren via deze website.
Italië werd Europees Kampioen door Engeland te verslaan na strafschoppen. Jongerensite PlanetZone was aanwezig bij het feest dat losbarste en maakte foto’s en een videoverslag waarbij ook de spelers in een open bus in de hoofdstad Rome werden gehuldigd

Belangrijke financiële sponsors -én samenwerkingen die PlanetZone heeft gehad

Beachmasters
Beaches
Dance 4 Life
De kelder Hank
Digidance
Durhosting
Electronic Arts
Gay palace Rotterdam
Go Fun
Filmfocus.nl
Filmpjes.nl
Flyerzone
Hollywood Music Hall Rotterdam
Kinepolis
Kopie Kraus
Magix
Lightshirts
Nightlife Magazine
Printweb Media
Radio 538 Events
Q-Promotions
Sabrohosting
Slam FM Koning(s)innedag
Soa Aids Nederland
Stichting Tegen Zinloos geweld
Veilig Verkeer Nederland

Inmiddels zijn alle corona maatregelen opgeheven en gezien ons rijke historie zijn wij nog lang niet klaar. Zo willen wij met vaste en nieuwe crewleden weer helemaal los gaan. Dit betekend onder meer weer overal partypix en opnames maken, waaronder ook weer met planetzone tv on tour en daarnaast aanwezig zijn bij grote events en festivals en dat je ons overal weer tegen zal gaan komen, dat is zeker!

PSV Beker huldiging Philips Stadion Eindhoven 2023

Aanwezig bij het kampioenschap van Feyenoord Rotterdam waar duizenden fans op de foto zijn gezet

waaronder bij het beroemde hofplein vijver

PlanetZone als sport pers fotograaf aanwezig bij de vriendschappelijke wedstrijden van onder meer FC Utrecht – Bologna en Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki

2024

Jaarlijks zijn wij aanwezig bij de UNOX nieuwjaarsduik in Scheveningen met oa optreden Gebroeders Ko
Op 29 januari vond er een grote explosie plaats in Rotterdam Zuid. PlanetZone is ook in bet bezit van een politie perskaart en maakte hier een journalistiek verslag van
Tijdens carnaval heeft de crew verschillende locaties aangedaan om te gekke partypics te maken waaronder in Berghem, Eindhoven, Heerlen, Kerkrade, Sittard, Tilburg en Cuijk (kuukse kroegetocht)
Voor de vierde keer mocht PlanetZone aanwezig zijn bij de Mobile World Congress dat in Barcelona werd gehouden
FESTIVAL SEIZOEN GEOPEND!! Aanwezig bij Paaspop te Schijndel. Foto rechts: Zangeres Zara Larson
PlanetZone was 3 dagen lang aanwezig bij PAASPOP te Schijndel en maakte duizenden partypx foto’s van de bezoekers

cc