Home Foto's Wij Zoeken Jou!

Wij Zoeken Jou!

DIT GELDT OOK VOOR BELGIË

Al meer dan 100 jongere crewleden gingen jou al voor…

Oprichter en eigenaar Noud Thoonen richtte in 2003 een website op omdat er weinig respect naar elkaar was..

PlanetZone is een multifunctionele, culturele en informatieve (jeugd -en ) jongerenwebsite platform voor de leeftijd van 12 tot 26 jaar met nieuws rondom uitgaan, food & drinks, entertainment, games, sport, muziek, films, lifestyle, beauty, mode, tech en gadgets. Daarnaast maak PZ veel partypix foto’s door geheel NL en BE en geven we te gekke prijzen weg, van blurays, games, bordspellen tot zelfs laptops, smartphones, speakers etc!

Wat zoeken wij in heel Nederland en België het volgende: (PlanetZone wordt ook afgekort als PZ)

Partypix fotografen

Om partypix te maken van de vele bezoekers in de diverse discotheken, clubs, festivals en overige evenementen waar veel jeugd/ jongeren aanwezig zijn. Na het foto’s maken deel je onze planetzone visitekaartjes uit zodat deze bezoekers naar onze website komen. Je krijgt bij accoord gratis entree en in sommige gevallen drinkmuntjes. Ook is PZ vaak aanwezig bij voetbal club/land huldigingen, zelfs in het buitenland! Vele PZ crewleden ontmoette ook diverse dj’s, artiesten of zelfs Bekende voetballers. Als het weer even kan willen we ook de Spaanse badplaatsen zoals Lorret de Mar onveilig maken! (In verleden werd de crew oa gesponsord door reis organisatie Beachmasters) De laatste tijd maakt Jongerensite PlanetZone zelfs foto’s met een goede kwaliteit smartphones waar wij denken dat het de toekomst wordt!

cameraman/vrouw / presentatoren

Geregeld zijn er diverse Rode loper filmpremieres, vaak worden deze in Amsterdam georganiseerd bij een film die in premiere gaat in bijzijn van vele Bekende Nederlanders. In de meeste gevallen kan je de film meekijken. Hiervoor zoeken we fotografen die foto’s of een filmverslag maken samen met een presentator. Je bent vaak met 3 personen aanwezig. Ook op uitgaanslocaties zoals festivals, discotheken of zelfs evenementen kan je vaak met zijn 2en een programma maken die online op onze website komt. Dit kunnen bijvoorbeeld events zijn als race, games maar ook beurzen zijn zoals Dutch Comic Con, en zelfs naar het buitenland. Zo gaat PZ ook jaarlijks naar gamescom in keulen, Mobile World Congress in Barcelona waar swerelds nieuwste smartphones worden aangekondigd of zelfs naar IFA, swerelds grootste tech en gadgets beurs die zo’n 10 dagen lang in Berlijn wordt gehouden.

PZ TV On Tour

Jongerensite PlanetZone heeft zelfs een award uitreiking! Jawel! De Disco van het jaar award. Deze is inmiddels al 10 x uitgereikt in de winnende disco/ uitgaanscentrum samen met een Bekende Nederlander en het publiek. Dat is een groot feest natuurlijk! Komende najaar willen wij met 5 crewleden in totaal het uitgaansleven weer onveilig maken! Samen presenteren wij een toffe jongeren programma waarin diverse kandidaten opdrachten moeten doen om een te gekke prijs te winnen die wij weggeven. Door met deze crew op pad te gaan kom je nog eens door het hele land waar je normaal gesproken niet zou komen, maar het is wel een hele gave ervaring erbij!

Bioscoop film recensies

In Amsterdam kun je als PZ perszijnde, als eerste de film bekijken voordat deze officieel landelijk in de bioscopen zal gaan draaien. Deze vinden op een normale werkdag elders in de ochtend of middag plaats. Door de bioscoop films te zien kan jij een recensie hiervan maken voor onze bezoekers zodat ze kunnen lezen wat je van die film kan verwachten en wat jouw ervaring zelf was.

Redacteuren

We krijgen dagelijks veelal persberichten die erg interressant kunnen zijn voor de jeugd/ jongeren. Denk dan aan uitgaans, games, artiesten, sport, films, gadgets en tech aankondigingen. Deze willen we graag plaatsen op onze website zodat de bezoekers dit kunnen lezen. Ook mag je op zoek gaan naar eigen nieuws wat de aandacht zou kunnen trekken op onze website.

Producten uitproberen, reviews/ recensies

Wekelijks komen er nieuwe producten uit of worden deze gelanceerd. Denk aan onder meer nieuwe games, nieuwe film titels op dvd/bluray/4k maar we krijgen ook vaak tech en gadgets die uitgeprobeerd mogen worden. Wat dacht je van de nieuwe smartphones, speakers, drones, headsets, laptops… te veel om op te noemen dus! Door deze uit te proberen kan je hier een review van maken en films kun je een recensie van maken. Dit kunnen overigens ook screeners zijn van videoland, pathé thuis, Netflix, Disney + of Amazon Video Prime.

Chat beheerders

Momenteel hebben we 7 PZ whatssapp groepen. Om deze veilig te waarborgen en de jeugd -jongeren te beschermen (denk aan geen gescheld, ruzie, porno, spam) hebben we diverse PZ crew beheerders. Op afzienbare tijd willen we deze uitbreiden met verschillende platformen als Telegram, Signal, Discord etc.

Al overtuigd ?!

Al een beetje overtuigd? Mail dan snel naar info@planetzone.nl met je spontane motivatie! Al deze jongeren hebben zich vrijwillig ingezet, of doen dat nu nog! Puur omdat het een tof jeugd en jongeren platform website is!

Oke, ik begon dat we al meer dan 100 crewleden hebben gehad.. en in die jaren hebben we niet stil gezeten maar waren we al aardig ondeugend maar hebben we ons wel even mooi in de kijkers gespeeld! Ja nu wil je ook nog het bewijs hebben? Dacht ik al! Nou vooruit, check deze link maar eens!

(klik op de foto)

Vorig artikelMikkel Hemmersam versterkt RSCA als Sports Manager
Volgend artikelPlanetZone Whatsapp groepen en regels