Home Muziek Zara Larsson naar AFAS Live op 26 februari

Zara Larsson naar AFAS Live op 26 februari

© Mojo

De Zweedse popzangeres Zara Larsson komt volgend jaar februari met haar Venus Tour naar de AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 3 november om 10:00 via Ticketmaster. 

Na miljarden streams, het verdienen van talloze multiplatina awards en het opbouwen van een gepassioneerde wereldwijde fanbase, is het eigenlijk onmogelijk dat je Zara Larsson nog nooit hebt gehoord. De in Zweden geboren popster van de 21e eeuw blijft slimme en pakkende hits leveren, versterkt door haar scherpe humor, intelligentie en ongelooflijke gevoel voor een pakkend refrein. Zara Larsson is op dit moment in de afrondende fase van haar nieuwe album dat wordt uitgebracht op haar eigen label Sommer House in samenwerking met Epic Records.

Als kind werkte Zara zich uit haar geboorteland Zweden, behaalde nationaal succes, bouwde een fanbase op en verfijnde haar vaardigheden. In 2016 vestigde ze zich op het wereldtoneel als een levendige stem en songwriter. Ze liet haar stempel achter op de popmuziek; haar platina-album uit 2017, So Good, werd een fenomeen en werd de “op één na meest gestreamde debuut op Spotify ooit door een vrouwelijke artiest”.

Intussen maakte ze consistent verbinding met haar luisteraars met hits zoals het driedubbel platina “Never Forget You” met MNEK en de platina hits – “Lush Life”, “Ain’t My Fault” en “Symphony” met Clean Bandit. Zara Larsson won verschillende prijzen bij de Zweedse Grammy Awards, de Nickelodeon Kids’ Choice Awards en de MTV EMAs.

In 2021 bracht ze Poster Girl uit met hits als “Ruin My Life“, “Wow” en “Talk About Love“. De popster werkte ook samen met artiesten als David Guetta, Kygo, Tyga, Ty Dolla $ign en Sabrina Carpenter. Ze is het zeldzame fenomeen dat kan optreden tijdens het Nobelprijsconcert voor de Vrede en virtueel in Roblox, terwijl ze de titel van “brutale feministe-volgende-deur” verdiende van Teen Vogue. In 2022 behield ze haar momentum door samen te werken met Alesso aan “Words“, goed voor honderden miljoenen streams.

Nu steekt ze de volgende fase aan met de brutale single “Can’t Tame Her”. Ze combineert een glinsterende discobounce met een boodschap die bedoeld is om te inspireren en een belofte dat “Je haar niet kunt temmen.” Uiteindelijk zal Zara je precies laten weten wie ze is doormiddel van nieuwe muziek en nog veel meer in het verschiet: “Mijn persoonlijkheid is zo’n belangrijk onderdeel van mijn kunst en nu laat ik het allemaal zien. Ik ben altijd zo’n showmeisje geweest – ik hou van de glitter, de flonkering, de pluis en de lichten. Maar het is ook tijd om me te leren kennen.

ZARA LARSSON – VENUS TOUR
Maandag 26 februari 2024 |  AFAS Live, Amsterdam 
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €45,92 (incl. servicekosten)

Mojo.nl/ZaraLarsson

Bron en foto © Mojo