Home Nieuws Film nieuws Komische serie ‘Rap Sh!t’ van Issa Rae krijgt vervolgseizoen

[Video] Komische serie ‘Rap Sh!t’ van Issa Rae krijgt vervolgseizoen

© Streamz

Het tweede seizoen van ‘Rap Sh!t’ is vanaf 10 november 2023 te zien op Streamz (België)

Seizoen twee van de komische reeks ‘Rap Sh!t’, van Emmy- en Golden Globe-genomineerde Issa Rae (‘Insecure’, ‘Barbie’), gaat op vrijdag 10 november 2023 van start op Streamz met twee afleveringen. Het achtdelige seizoen gaat daarna verder met één aflevering per week. De aankondiging van een tweede seizoen volgde kort na de release van het eerste seizoen, dat bestond uit acht afleveringen. ‘Rap Sh!t’ is een komische reeks gecreëerd door Issa Rae, bekend van het succesvolle ‘Insecure’. De reeks volgt het leven van Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion) die hun weg zoeken in het levendige Miami, waar strippers, rappers en influencers centraal staan.

‘Rap Sh!t’ volgt twee voormalige middelbare schoolvrienden uit Miami, Shawna (Aida Osman) en Mia (KaMillion), die weer samenkomen om een rapgroep te vormen. Het eerste seizoen eindigt met Mia die voorgoed breekt met de vader van Melissa, de man met wie ze al jaren een knipperlichtrelatie had. Shawna werd gearresteerd door de politie vanwege de creditcardfraude waar ze bij betrokken was. Dit gebeurt net nadat de vriendinnen hadden besloten om samen op tournee te gaan. Hoe die tour eraan toe gaat, zie je in het tweede seizoen. In hun opkomst naar roem bevinden Shawna en Mia zich op een cruciaal moment in hun rapcarrière, waar ze gedwongen worden te beslissen of ze trouw zullen blijven aan zichzelf of zullen toegeven aan de eisen van de muziekindustrie.

Naast Aida Osman (‘The Young Wife’) en KaMillion (‘When Love Kills: The Falicia Blakely Story’) spelen ook Jonica Booth (‘The Bad Girls Club’), een levendige partijpromotor die bekendstaat als ‘The Duke of Miami’ en Devon Terrell (‘Barry’, ‘Cursed’) als Shawna’s vriend die in New York rechten studeert, een prominente rol in de serie. RJ Cyler (‘Power Rangers’, ‘The Harder They Fall’) speelt de vader van Mia’s dochter.

Het nieuwe seizoen van ‘Rap Sh!t’ werd mogelijk gemaakt door uitvoerende producenten Issa Rae (‘Insecure’, ‘Black Lady Sketch Show’), Syreeta Singleton (‘Insecure’), Montrel McKay (‘Black Lady Sketch Show’), Deniese Davis (‘Dark City Beneath The Beat’), Dave Becky (‘I Love You’, ‘Daddy’) en Jonathan Barry (‘Insecure’, ‘Black Lady Sketch Show’).

‘Rap Sh!t’ is een Amerikaanse komische televisieserie gemaakt door Issa Rae voor HBO Max. De reeks wordt geproduceerd door Hoorae Productions en 3 Arts Entertainment. Het tweede seizoen zal vanaf 10 november 2023 wekelijks te zien zijn op Streamz.

Bekijk hier de officiële trailer van het nieuwe seizoen:

Bron en foto © Streamz