Home Muziek ‘Vrienden van Amstel LIVE 2023’ en nieuwe documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’...

‘Vrienden van Amstel LIVE 2023’ en nieuwe documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’ exclusief te zien bij Videoland.

© Videoland

‘De Vrienden Van Amstel LIVE 2023′, het grootste muziekspektakel van Nederland, is op zaterdag 21 januari om 20.00 uur exclusief te zien bij Videoland. Speciaal voor het vijfentwintigjarige jubileum van de concertreeks is een tweedelige documentaire ‘Al 25 jaar Vrienden’ gemaakt die in zijn geheel vanaf 14 januari te zien is bij Videoland. Ook zal het programma ‘RENZE’ as zaterdag, 7 januari om 21.45 uur op RTL 4, live te zien zijn vanuit Ahoy Rotterdam. Renze spreekt optredende artiesten en natuurlijk staan muziek en vriendschap centraal.

Over de documentaire:

In deze documentaire worden alle ins en outs van ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het audiovisuele spektakel waarvoor in Rotterdam Ahoy nu al 25 jaar alles uit de kast wordt getrokken. 

Over ‘Vrienden van Amstel LIVE’: In 25 jaar tijd is ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezoeken dit jaar de concertreeks. Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

Bron en foto © Videoland