Home Muziek Eric Prydz met HOLO show naar Ziggo Dome op 20 oktober

[Video] Eric Prydz met HOLO show naar Ziggo Dome op 20 oktober

© Printscreen Youtube

De Zweedse dj Eric Prydz brengt zijn spectaculaire HOLO show naar Ziggo Dome voor een exclusieve Europese show op donderdag 20 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. De pre-sale voor de show start woensdag 10 augustus om 12:00 uur en de reguliere kaartverkoop start vrijdag 12 augustus om 12:00 uur. 

De legendarische Zweed was met zijn waanzinnige hologram-show in de Freedom Stage van Tomorrowland één van de absolute blikvangers tijdens de 16e editie van het Belgische festival en deed 3 weekenden op rij de monden van festivalgangers openvallen.

Eric Prydz, één van de meest toonaangevende artiesten in de elektronische muziek, reist voor het eerst af naar het Amsterdam Dance Event om zijn veelgeprezen HOLO liveshow te tonen aan bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Dit zal ook meteen zijn enige optreden in Europa zijn dit najaar. De indrukwekkende hologram-show van de Zweedse superster-dj en producer staat bekend om zijn surrealistische 3D visuele effecten, verbluffende lasershows en is een audiovisueel spektakel.

Tomorrowland presents eric prydz holo
Donderdag 20 oktober 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree pre-sale: €54,- (incl. servicekosten). Entree reguliere kaartverkoop: €59,- (incl. servicekosten)

Meer info over deze show vind je op: mojo.nl/ericprydz
De pre-sale start woensdag 10 augustus om 12:00 uur. Registreren hiervoor kan via ericprydz.tomorrowland.com. De reguliere kaartverkoop voor de show start vrijdag 12 augustus om 12:00 uur via ericprydz.tomorrowland.com

Bron: Mojo Foto © Printscreen youtube

Vorig artikelThe Rose op maandag 23 januari in La Madeleine, Brussel
Volgend artikelCyriel Dessers (27) van KRC Genk naar Cremonese