Home Muziek The Rose op maandag 23 januari in La Madeleine, Brussel

The Rose op maandag 23 januari in La Madeleine, Brussel

© Livenation België

Koreaanse pop rock revelatie The Rose kondigt vandaag hun langverwachte terugkeer aan met de eerste grote ‘HEAL TOGETHER’ wereldtournee. Met aankomend album ‘HEAL’ – dat later deze herfst verschijnt – houden ze halt in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en ook Europa, met een stop in het Brusselse La Madeleine op maandag 23 januari 2023. Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 12 augustus om 10u via livenation.be.

The Rose (더 로즈) is een Koreaanse pop rock band bestaande uit vier leden: Kim Woosung (zang, gitaar), Park Dojoon (zang, keyboard), Lee Hajoon (drums) en Lee Jaehyeong (bas). Startende als trio onder de naam ‘Windfall’ in 2015, brachten Dojoon, Hajoon en Jaehyeong hun jaren al buskend door in Korea. Niet veel later vervoegde ook Woosung de band, wat mondde in de formatie zoals we ze nu kennen. The Rose werd zo al snel één van Korea’s populairste bands met lovend ontvangen albums en concerten over de hele wereld. In 2019 volgde er een hiatus waarin Woosung een solocarrière uitbouwde, met verschillende succesvolle albums en wereldtournees als gevolg.

Na een 2-jarige stilte is de band eindelijk klaar voor hun comeback. Het viertal werkt aan hun langverwachte nieuwe album ‘HEAL’ als opvolger van hitsingle “Sorry” (‘New K-Pop Artist To Watch’ – aldus Billboard) en chart-brekende EP’s ‘Dawn’ en ‘Void’ (#1 in de US iTunes K-Pop Charts). Onder andere de vele verhalen van de Black Roses – The Rose’s fandom – en de helende kracht van muziek dienen ter inspiratie voor hun nieuwste langspeler. Het belooft dus een magisch jaar voor The Rose te worden, met een niet te missen concert in La Madeleine in Brussel.

Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf vrijdag 12 augustus om 10u via livenation.be en kosten 38,15 euro. Meet & Greet Packages zijn beschikbaar aan 172 euro. Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Bron en foto © Livenation België

Vorig artikelofficiële trailer TILL gelanceerd
Volgend artikel[Video] Eric Prydz met HOLO show naar Ziggo Dome op 20 oktober