Home Muziek Trijntje Oosterhuis met grootse Christmas Special naar Ziggo Dome

Trijntje Oosterhuis met grootse Christmas Special naar Ziggo Dome

Christmas With Trijntje Oosterhuis  © Friendly Fire

Trijntje Oosterhuis komt op 26 december 2021 met een groots kerstspektakel naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Christmas With Trijntje Oosterhuis en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw belooft een swingend kerstfeest te worden in de grootste popzaal van Nederland. Samen met het Jazz Orchestra of The Concertgebouw, onder leiding van Rob Horsting, steekt Trijntje Oosterhuis de beste kersthits in een nieuw bigbandjasje. Tickets gaan op 13 oktober om 09:00 uur in de verkoop via www.christmaswithtrijntje.nl.

Tweede kerstdag
Trijntje zal samen met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en haar special guests de grootste kersthits vertolken. Alain Clark, Jeangu Macrooy, Roxeanne Hazes, Shirma Rouse en Steffen Morrison zullen Trijntje Oosterhuis gedurende de show muzikaal bijstaan. Het merendeel van de special guests verscheen eerder al op haar kerstalbum Wonderful Christmastime, dat in november 2020 werd uitgebracht. De matinee show belooft een waar kerstspektakel te worden. Aldus Trijntje: “Daar waar zoveel dingen zijn afgezegd, zijn wij blij om aan te kondigen dat we deze Kerstshow door laten gaan.” 

Niet stilgezeten 
Zelfs in de coronapandemie die vorig jaar de wereld op z’n grondvesten deed schudden, bleef Trijntje Oosterhuis volop bezig met muziek. Op 27 november 2020 bracht ze samen met het Jazz Orchestra of The Concertgebouw een bigband kerstalbum Wonderful Christmastime uit, waar ze in de zomer – op afstand – aan werkten. Dit album stond al lang op haar bucketlist en is geïnspireerd op klassiekers van onder meer Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Donny Hathaway en Paul McCartney. 
 
En daar blijft het niet bij: op 26 november 2021 brengt Blue Note het nieuwe album Everchanging Times (Burt Bacharach Songbook III) uit. Het album, opgenomen met het Metropole Orkest en geproduceerd door Vince Mendoza, bevat een mix van echte Bacharach-klassiekers en nieuwe stukken speciaal door Burt Bacharach geselecteerd voor Trijntje. Ook is er een duet opgenomen met niemand minder dan Gregory Porter.

Trijntje Oosterhuis 
Trijntje Oosterhuis heeft zich ontpopt tot één van de veelzijdigste artiesten van Nederland. Van popnummers met Total Touch, een Nederlandstalig duet met Marco Borsato, soulnummers van Stevie Wonder tot jazz standards: moeiteloos schudt ze verschillende genres uit haar mouw. Na jaren met haar uitverkochte A Christmas Evening with Trijntje-tour door Nederland te reizen, was het in 2020 tijd voor haar 5-jarig jubileum. Deze kon helaas niet doorgaan, maar dat bood ruimte voor haar langverwachte droom: de Ziggo Dome! Een magisch spektakel dat je niet wil missen.

Trijntje Oosterhuis met grootse Christmas Special naar Ziggo Dome
26 december 2022
Ziggo Dome, Amsterdam 
Bij dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar
Tickets kosten vanaf €40,00 (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 13 oktober 2021, om 09:00 uur via

www.christmaswithtrijntje.nl

Bron en foto © Friendly Fire