Home Muziek Tomorrowland lanceert virtuele weekender: Tomorrowland Around The World’

Tomorrowland lanceert virtuele weekender: Tomorrowland Around The World’

Een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring die de grootste namen ter wereld in elektronische dansmuziek en ‘s werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects samenbrengt

Beeld je in… de afgelopen maanden werd er een nieuwe oogverblindende Tomorrowland locatie gebouwd, op een plek ver weg van iedereen, een plek waar je normaal nooit komt… maar die voor één weekend toegankelijk zal zijn voor iedereen uit alle hoeken van de wereld.

Tomorrowland organiseert op zaterdag 25 en zondag 26 juli ‘Tomorrowland Around The World’, de eerste 3D digitale festival editie met 8 verschillende stages. Een spectaculaire entertainmentervaring die toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden, waar dan ook ter wereld, ongeacht grenzen – een wereldpremière en een grote stap in de toekomst van digitale muziekfestivals.

De afgelopen maanden heeft Tomorrowland veel vragen gekregen van de wereldwijde community om iets speciaals te doen tijdens de twee uitverkochte weekenden van Tomorrowland België. Deze wereldwijde verbondenheid heeft Tomorrowland geïnspireerd om een ​​spectaculaire wereldprimeur te introduceren. Tomorrowland presenteert een gloednieuw 3D-platform waarmee bezoekers kunnen deelnemen aan ‘s werelds eerste tweedaagse interactieve 3D festivalervaring.Festivalbezoekers kunnen eenvoudig navigeren door een magische en nieuw gecreëerde Tomorrowland wereld met een PC, laptop, smartphone of tablet – je hebt geen speciale VR-bril nodig – en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier te ontdekken met vrienden. Het tweedaagse festival weekend zal bezoekers een goedgevuld programma bieden, boordevol activiteiten om te doen, zien en beleven.

Zoals bij eerdere edities van Tomorrowland, zullen muziek en spectaculaire shows centraal staan tijdens het event. ‘s Werelds beste technologieën in gaming, 3D design, special effects en videoproductie, brengen 8 verschillende stages samen, waaronder Atmosphere, Core, Freedom Stage en Elixir, aangevuld met 3 nieuwe podia speciaal gecreëerd en ontworpen door het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland. Elke stage zal muziek bieden van ’s werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek met gloednieuwe content– uit alle genres – en een groot deel van de vuurwerk- en lasershows die kenmerkend zijn voor Tomorrowland. Als kers op de taart wordt de iconische mainstage van dit jaar, volledig in het thema van 2020 ‘The Reflection of Love – Chapter 1’ tijdens Tomorrowland Around The World aan de wereld onthuld.

Naast de muziek shows staan er heel wat andere interactieve ervaringen gepland, waaronder inspirerende webinars, games en workshops gekoppeld aan lifestyle, food, fashion en de Tomorrowland Foundation. Samen met de muzikale optredens wordt Tomorrowland Around The World een volledige dag/weekend ervaring tussen 15h00–01h00 CEST. Er zal ook een ‘time-zone-friendly’ optie beschikbaar zijn voor bezoekers uit Azië en Noord- of Zuid-Amerika.Michiel Beers, mede-oprichter van Tomorrowland:“Tomorrowland Around The World is het resultaat van een gigantische teamprestatie van honderden mensen die dag en nacht aan het werk zijn om een nooit eerder geziene interactieve entertainment ervaring neer te zetten. Sinds we met dit project gestart zijn en alle ideëen bij elkaar kwamen, voelden we meteen enorme energie en veel positiviteit van iedereen die erbij betrokken is. Voor ons is het een beetje de festival ervaring heruitvinden, maar we geloven echt dat we de spirit van Tomorrowland en entertainment op het hoogste niveau kunnen brengen naar mensen thuis over de hele wereld. We hopen dat honderdduizenden mensen zich op een verantwoorde manier zullen verenigen en dat er kleine Tomorrowland bijeenkomsten bij mensen thuis – van Canada tot Australië, van Japan tot Brazilië en alles daartussenin – zullen worden georganiseerd. Vooral tijdens het weekend waar normaal Tomorrowland België zou plaatsvinden, hebben we echt de kracht om de wereld te verenigen.”

De People of Tomorrow worden uitgenodigd om dit unieke event samen met vrienden te beleven: jezelf verkleden met je beste festivaloutfit, een tentje opzetten in je achtertuin, een groot scherm klaarzetten, je geliefden uitnodigen voor een barbecue met muziek en een geweldige festivalervaring, je balkon versieren of een feestje bouwen in je woonkamer – dit weekend draait allemaal om het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier.Meer informatie over deze gloednieuwe Tomorrowland locatie zal de komende weken worden onthuld.

TOMORROWLAND AROUND THE WORLD, THE DIGITAL FESTIVAL 

• Zaterdag 25 en zondag 26 juli 2020.

• Tussen 15h00–01h00 CEST.

• ‘Time-zone-friendly’ voor bezoekers uit Azië en Noord- en Zuid-Amerika. 

• Toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, eender waar ter wereld.

• Exclusief toegankelijk via tomorrowland.com.

• De line-up wordt aangekondigd op maandag 15 juni.

• De ticketverkoop start op donderdag 18 juni via tomorrowland.com.

• Een dagticket kost €12.50.

• Een weekendticket kost €20.00 en bevat een week video-on-demand content om de hele ervaring te herbeleven. 

• Speciale People of Tomorrow packages en Home Party packages zullen beschikbaar zijn.

Bron © Tomorrowland