Home Muziek StukTV komt met De Stilste Show…ooit!

StukTV komt met De Stilste Show…ooit!

Zet de drie mannen van StukTV bij elkaar en het is al snel een vrolijke en vooral luidruchtige chaos. Maar wat gebeurt er als juist datgene, wat voor hen zo gewoon is, verboden wordt? In De Stilste Show strijden Giel, Thomas en Stefan én een wisselende BN’er op humoristische wijze tegen elkaar… en de geluidsbarrière. Wie produceert tijdens opdrachten de meeste decibel en zal de consequenties moeten ervaren? Je ziet het vanaf zaterdag 30 mei 17:00 op het YouTube-kanaal van StukTV.

In deze nieuwe gameshow geldt slechts één overkoepelende regel: maak GEEN geluid! Iedere week ontvangen de mannen van StukTV één gast, waaronder Henry van Loon, Igmar Felicia, Sylvana IJsselmuiden en Milan Knol, die deze muisstille uitdaging ook aan gaat.

En dat klinkt vooraf makkelijker dan gedacht. De vier spelers krijgen namelijk iedere aflevering 6 uiteenlopende en hilarische strafopdrachten voor hun kiezen. Via loting wordt het lot van de deelnemers bepaald… Wie kan geluidloos een bak ijswater incasseren? En wie lukt het om een milkshake uit de terror-blender te drinken, zonder een kik te geven? Fluisteren, lachen, schreeuwen; echt alles wordt gemeten, ook als je staat toe te kijken! De speler met de meeste decibellen is de verliezer van de aflevering en zal nog één straf moeten ondergaan…tot groot plezier van de anderen.

De serie is vanaf elke zaterdag (sinds 30 mei) te zien vanaf 17:00 uur, 6 weken te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

Bron Talpa Networks / © StukTV.