Home Nieuws Uitgaan Nieuws The Streamers kondigen derde show aan

The Streamers kondigen derde show aan

© The Streamers

The Streamers hebben vanmiddag een derde show in het GelreDome aangekondigd. Naast de optredens op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2023 staat de gelegenheidsband ook op zondag 22 oktober op het podium in Arnhem. De extra show zal in tegenstelling tot de andere concerten niet in de avond plaatsvinden maar aan het eind van de middag. Op die manier wil de band tegemoet komen aan de grote vraag naar kaarten voor gezinnen. Kaarten voor de derde show zijn per direct verkrijgbaar via de website van de band.  

Gisterenavond keken bijna 1 miljoen mensen naar de livestream van The Streamers in het Olympisch Stadion. Het concert, dat dit keer vlekkeloos verliep, werd bekeken in 102 verschillende landen. Vanmiddag is in Amsterdam het laatste concert van The Streamers.  

Guus Meeuwis, oprichter van de band: “We zijn enorm dankbaar dat we vandaag ook een derde concert in het GelreDome mogen aankondigen. Het weerzien met de mensen, in het stadion maar ook gisteravond thuis via de livestream is fantastisch. Vanmiddag is de laatste show, daar gaan we extra hard van genieten maar de data van volgend jaar staan bij de bandleden dik gedrukt in de agenda, dat mag je van ons aannemen. We kijken er nu al enorm naar uit”. 

The Streamers werden in korte tijd populair dankzij de online concerten die gratis te volgen waren tijdens de lockdown. Naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen. The Streamers bestaan naast manager Frank Lammers uit Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen, Paul de Leeuw en Emma Heesters 

Kaarten voor derde show nu verkrijgbaar 

De kaartverkoop voor de derde liveshow van The Streamers op zondag 22 oktober is per direct gestart via www.thestreamers.nl en ticketingpartner Paylogic. 

Bron en foto © The Streamers

Vorig artikelFilmBox vertoont ook deze herfst films zonder reclame-onderbrekingen
Volgend artikel[Video] Roger Waters: This Is Not A Drill, 2023 European Tour – Sportpaleis, Antwerpen – 14/05/2023