Home Muziek Succesvolle immersive indoor festival The End voor het eerst naar Nederland

Succesvolle immersive indoor festival The End voor het eerst naar Nederland

© The End

3 podia, lichtshow, 60 performers en 18 (inter)nationale DJ’s, waaronder:
La Fuente, Benny Rodrigues, Catz N Dogz, Xenia en ex-profvoetballer Eljero Elia

Het is 2050 en inmiddels hebben we de prachtige planeet vernietigd met onze hebzucht. De elite groep van uitverkorenen krijgt de kans om aan boord te stappen van een high-tech schip op weg naar een nieuwe planeet. Bereid je voor op een bijzondere reis met onverwachte wendingen op de laatste dag op deze planeet tijdens THE END. Geniet op de beats van (inter)nationale DJ’s, performers en de luxe drankjes en gerechten die ter plekke door chefs worden bereid tijdens dit immersive indoor festival. Aan ieder element is gedacht, deze nacht wordt out of this world. Wat doe jij op de laatste avond op deze planeet? Leef, dans en ontdek een tijdloze wereld en planeet tijdens THE END.

Na vier zeer succesvolle edities in de luxueuze club van Kube Hotel Parijs mag Nederland nu gaan genieten van het meeslepende immersive festival THE END. Op 18 maart wordt de Hemkade in Zaandam omgetoverd tot een ruimteschip. Bezoekers stappen een apocalyptische wereld binnen en gaan los op de dansvloer, waar zij hun laatste avond op deze planeet vieren. Het festival heeft een strikte dresscode in het thema space / apocalyptisch. Met de aankleding en de meer dan 60 dansers en acteurs, biedt THE END bezoekers een unieke ervaring waarin zij zich volledig kunnen onderdompelen.

Details
Locatie: Hemkade, Zaandam
Tijd: 21:00 – 06:00 uur
Line up: La Fuente, Benny Rodrigues, Catz N Dogz, Xenia, Einmusik, Ask:Me, Soulvation, VNTM, Poney Club, Low D, Mickey Hurts, Gialy, Joe Hennes, Leo Baptista, Danny Delgado, Mota, Ronald Molendijk, Ben Calmes, Carsjall Laverne, KM,  JRL, Miguel O’Syrah, Eljero Elia en surprise guests
Tickets: beschikbaar vanaf € 90,- (early bird) tot € 1000,-  (VIP en hotelovernachting). Alle tickets zijn inclusief drank en hapjes.
Dresscode: Apocalyptisch / Space www.theendparis.fr/nl/ | @theendnetherlands

Bron en foto © The End