Home Nieuws Uitgaan Nieuws Panic! At The Disco – Ahoy Rotterdam 28/02/2023 en Sportpaleis, Antwerpen -28/02/2023

Panic! At The Disco – Ahoy Rotterdam 28/02/2023 en Sportpaleis, Antwerpen -28/02/2023

© Live Nation Belgium

Panic! At The Disco keert op zaterdag 25 februari 2023 terug naar Nederland tijdens de VIVA LAS VENGEANCE TOUR UK & EUROPE 2023. Na eerdere uitverkochte shows in AFAS Live vindt het concert plaats in de RTM Stage, Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop start op vrijdag 10 juni 2022 om 10:00 via Ticketmaster.

Vandaag kondigt Grammy-genomineerde en multiplatina band Panic! At The Disco zijn zevende studio album VIVA LAS VENGEANCE aan met een gelijknamige single en wereldwijde tour. Met de uptempo, energieke single slaat de band een nieuwe richting in. VIVA LAS VENGEANCE is een weerspiegeling van de groei van lead zanger Brendon Urie. De filmische, muzikale reis gaat over de dunne lijn tussen gebruik maken van je jeugdigheid, de dag plukken en uitbloeien. Met een tracklist van twaalf nummers neem je een kijkje in zijn decennium lange carrière, inclusief het opgroeien in Las Vegas, liefde en faam. Het album komt uit op vrijdag 19 augustus 2022 via Fueled by Ramen/DCD2 Records.
 
Op 8 september trapt het Noord-Amerikaanse deel van de bijbehorende tour af in Austin, Texas. In februari vinden de Europese shows plaats. Bij elk verkocht ticket wordt €1 gedoneerd aan Highest Hopes Foundation, het goede doel van de band. Het fonds steunt organisaties die pleiten voor rechten voor mensen en gemeenschappen, die te maken hebben met discriminatie op basis van geslacht, ras, religie, seksuele oriëntatie en gender identiteit.

PANIC! AT THE DISCO – VIVA LAS VENGEANCE UK & EUROPE TOUR 2023
Zaterdag 25 februari 2023 | RTM Stage Ahoy, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €61,60 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/panicatthedisco
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 10 juni 2022 om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Sportpaleis Antwerpen

‘VIVA LAS VENGEANCE’. Zo zal het zevende album van Panic! At The Disco gaan heten, dat op 19 augustus verschijnt. De gelijknamige uptempo eerste single, die de band vandaag uitbracht, luidt een nieuw tijdperk in voor Panic! At The Disco. En daar hoort uiteraard ook een nieuwe wereldtournee bij. THE VIVA LAS VENGEANCE TOUR brengt Brendon Urie en zijn band naar 40 concertarena’s in Amerika en Europa. Er staat een Belgische stop gepland op dinsdag 28 februari in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 juni om 10u.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation voorverkoop start donderdag 9 juni om 10u en eindigt op vrijdag 10 juni om 9u59 of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn. Wees er snel bij!

De meervoudig bekroonde poprock-formatie uit Las Vegas is helemaal terug, vier jaar na de release van hun nummer 1-album ‘Pray For The Wicked’, het album dat ondermeer de monsterhit en ultieme meezinger “High Hopes” voorbracht. Met die plaat losten ze de torenhoge verwachtingen in na hun veelgeprezen vijfde langspeler ‘Death Of A Bachelor’ (2016), die een Grammy® nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Rock Album’. Het nummer “House of Memories” van DOAB was toen al een hit van formaat en beleeft momenteel een TikTok-revival met meer dan 2,1 miljard views. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 juni om 10u via livenation.be en kosten €90,04 – €63,16 – €57,57 – €51,96 – €46,36 – €40,76 inclusief servicekosten, mobiliteitsbijdrage en charity fee.

Per ticket gaat er €1 naar The Highest Hopes Foundation voor de ondersteuning van non-profit organisaties die zich inzetten voor mensenrechten.

panicatthedisco.com

Bron en foto © Live Nation Belgium

Vorig artikel[Review] The Matrix Resurrections
Volgend artikel[Video] BOOS en Vrij Nederland: ‘Defensie trekt koninklijke familie voor’