Home Nieuws Uitgaan Nieuws Paaspop kondigt flink wat nieuwe acts aan o.a. Bizzey, La Pegatina, Kris...

Paaspop kondigt flink wat nieuwe acts aan o.a. Bizzey, La Pegatina, Kris Kross Amsterdam, DOOL en Snelle & de Lieve Jongens Band

Foto: Max Kneefel

EENMALIGE SEPTEMBER EDITIE OP 3, 4 & 5 SEPTEMBER 2021

WEEKENDTICKETS VOLLEDIG UITVERKOCHT; REGULIERE TICKETVERKOOP (DAG-, ULTIMATE EXPERIENCE- EN BUSINESS EVENT TICKETS; RESORT ACCOMMODATIES EN VRIENDENAREA) START OP ZATERDAG 3 APRIL OM 11:00 UUR VIA

https://www.paaspop.nl/tickets

Hiphop; bluegrass-folk; Spaanse fiësta; occulte psychedelische rock-metal; live-DJ’s; breekbare pop; stoner; yacht-rock en Britse rock-soul met woke-attitude. Ofwel: Paaspop voegt weer flink wat nieuwe acts toe aan de line-up van de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

NIEUWE TOEVOEGINGEN

La Pegatina • Snelle & de Lieve Jongens Band

Bizzey • DOOL • Froukje • Jonna Fraser • Kris Kross Amsterdam • SLOPER • Slow Readers Club • STUK • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen • Zwangere Guy

90s NOW • Antoon • Dyna • Fab x Paans • Feest DJ Ruud XXL • House of Rock • LEADBEATERS • Serious Boaters • STAKE • Tante Joke Karaoke Band • THE FORTUNATE SONS  • The Partysquad • The Picturebooks • Trobi • Yung Felix

Vorige maand kondigde de organisatie de eerste 100 namen aan waaronder DI-RECT, Chef’Special, André Hazes, Paul Kalkbrenner, Kensington, Krezip, Netsky, Danny Vera, Epica, Frenna Deluxe, Kraantje Pappie, Duncan Laurence, Maan, Davina Michelle, MY BABY, Rolf Sanchez, Suzan & Freek en Typhoon.

Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat verder onderaan en op de website https://www.paaspop.nl/line-up

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.

WEEKENDTICKETS VOLLEDIG UITVERKOCHT; START REGULIERE TICKETS OP ZATERDAG 3 APRIL
De weekendtickets die op zaterdag 27 februari in de verkoop gingen waren binnen twintig minuten volledig uitverkocht! Op (paas)zaterdag 3 april gaan alle reguliere tickets in de verkoop waaronder dag-, ultimate experience-, en business event tickets; resort accommodaties; vriendenarea en upselling zoals stroom, dixi, traytjes bier etc. Deze reguliere tickets zullen naar verwachting in no-time uitverkopen dus OP=OP! Dat geldt ook voor de tickets van het jaarlijkse Paaspop Business Event dat op donderdag 2 september 2021 plaatsvindt, de dag voorafgaande aan Paaspop. Alle informatie over dit event is te vinden op www.paaspop.nl/zakelijk

TICKETS PAASPOP 2021
** Tickets voor Paaspop 2020 zijn geldig voor de najaarseditie van 2021, NIET voor Paaspop 2022
** Hard copy tickets zijn niet te koop zolang de winkels nog gesloten zijn
** Alle weekendtickets zijn volledig uitverkocht!
** Op (paas)zaterdag 3 april gaan alle reguliere tickets in de verkoop via https://www.paaspop.nl/ tickets. Wees er op tijd bij want OP=OP!

Nieuw!: Ultimate Experience tickets voor maximaal comfort en luxe
Met dit 3-dagen ticket kan de bezoeker op een speciale parking dicht bij de ingang parkeren, en krijgt via een speciale ingang razendsnel zijn festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge (en uiteraard tot de rest van het festivalterrein). Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit (er wordt bijvoorbeeld speciaal bier in glazen geschonken). Vanuit de sfeervolle Lounge -die over zijn eigen toiletvoorzieningen beschikt zodat geen enkele act gemist hoeft te worden- komt de bezoeker via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Hier staat alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets:
https://www.paaspop.nl/nl/ultimate-experience

EXTRA INFO OVER ENKELE NIEUW AANGEKONDIGDE ACTS

La Pegatina
Het Spaanse La Pegatina is sinds haar oprichting in 2003 een begrip bij liefhebbers van opzwepende musica fiesta die haar publiek een cocktail van adrenaline, dopamine en endorfine bezorgt. De explosieve mix van rumba catalana, ska, punk en música mestiza -verpakt in aanstekelijke songs die live met een ongekend enthousiasme in hoog tempo worden gespeeld- is pure Fiesta Therapy. Buiten eigen land is het uit Barcelona afkomstige La Pegatina in Nederland het populairst. Waarom? Nou, simpel. Een show van La Pegatina is magisch; verwarmt; maakt gelukkig en laat de bezoeker dagen erna nog met een glimlach van oor tot oor lopen. Stilstaan is geen optie. In eigen land is La Pegatina één van de populairste Spaanse bands van de laatste jaren. Ooit begonnen op straat vult het gezelschap er nu de grootste zalen (zoals de AFAS Live december 2019) en is ze een must-have voor alle grote festivals. Niet voor het eerst en zéker niet voor het laatst op Paaspop!

Snelle & De Lieve Jongens Band
Lars Bos – alias rapper Snelle – is hét voorbeeld dat een oer-Hollandse dorpsjongen ook kan inspireren. Zijn muziek, die doorgaans over het studentenleven en al zijn verleidingen gaat, was al goed voor ruim 1,3 miljoen streams en plays! Het laatste jaar is Snelle muzikaal nog dieper gegaan: naast hiphop en pop heeft hij nu ook het betere levenslied in zijn repertoire gestopt. Samenwerkingen met Maan en Thomas Acda waren al zeer succesvol. Eerder zegevierde deze hiphop held al op o.a. Woohah, NewSkoolfest, 10 jaar Puna, Definitie van Hiphop, Keizerrijk en tientallen shows door heel Nederland; in september mag hij ook Paaspop inpakken.

Bizzey
Toen Bizzey uit Yellow Claw vertrok, trok menig fan wel even een wenkbrauw op. Toch bleek zijn solocarrière enorm glansrijk te zijn: binnen no time knalde Bizzey naar de miljoenen views met hits zoals ‘JA!’ en ‘Traag’. Zijn nummers zijn populair in de club, maar ook op het schoolplein. Ongetwijfeld verzorgt Bizzey met zijn friends een intergenerationeel dansfeest. Niet voor niets dat hij grote successen behaalde met zijn samenwerking met onder meer Kraantje Pappie, Yung Felix, en Frenna. Bizzey is good bizzy.

Paaspop 2019
Tijdens het paasweekend van 2019 vond een zonovergoten droomeditie van Paaspop plaats die alle verwachtingen van de organisatie, artiesten en van de bezoekers overtrof. Verdeeld over drie dagen bezocht een recordaantal van 90.000 bezoekers uit binnen- en buitenland (waaronder 11.000 kampeerders) de opener van het Nederlandse festivalseizoen. De bezoekers genoten van maar liefst 263 acts (waaronder Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit, Scooter en Dropkick Murphys) op 17 podia & area’s; van tientallen foodtrucks met eten uit alle windstreken; BMX stuntshows; een imposante Brooklyn Bridge die de camping met het festivalterrein verbond en van hun geweldige campingdorp Paradise City met onder meer een eigen disco, bioscoop, Acradehal en hot tubs.

Paaspop!
Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een populair regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. In 2019 verkocht Paaspop met een nieuw recordaantal van 90.000 festivalgangers opnieuw volledig uit.

De afgelopen edities kwam een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar Schijndel waaronder Iggy Pop, Bastille, Kensington, Nothing But Thieves, The Prodigy, Underworld, Passenger, Oscar and the Wolf, Anouk, Doe Maar, Dropkick Murphys, Brennan Heart, Scooter, Ilse DeLange, Clean Bandit, Jett Rebel, Kovacs, Racoon, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Davina Michelle, Kaiser Chiefs, De Staat, The Kooks, Fatboy Slim, Ronnie Flex & Deuxperience, BLØF , dEUS, The Bloody Beetroots, 2ManyDJs, Golden Earring, Balthazar, Triggerfinger, Jett Rebel, Guus Meeuwis, The Wombats, De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Kovacs e.v.a.

Bron © Paaspop Schijndel © foto (s) Max Kneefel