Home Muziek Nieuwe datum Graspop Metal Moose – Sportpaleis, Antwerpen -> 17/04/2022

Nieuwe datum Graspop Metal Moose – Sportpaleis, Antwerpen -> 17/04/2022

© Livenation België

Op de skipistes wordt er al volop ganz viel Spaß beleefd, maar de allergrootste indoor après-ski party van het jaar wordt helaas even uitgesteld. Als gevolg van de nieuwe maatregelen in het kader van de gezondsheidscrisis vindt de allereerste editie van Graspop Metal Moose in het Antwerps Sportpaleis nu plaats op zondag 17 april 2022. Vanaf 16u zullen duizenden metalheads van heinde en verre met elkaar verbroederen aan de drie centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog. Uitkateren en bekomen van de grootste metalparty ter wereld kan daags nadien op Paasmaandag.

Wat kan je verwachten van Graspop Metal Moose? Non-stop rock- & heavy metal! Van klassiekers tot de nieuwste hits en de grootste meezingers in een onvergetelijke après-ski sfeer van de Moose Bar indoor skihut! De beste metal-DJ’s, coolste tribute acts en enkele verrassende special guests entertainen je een ganse avond lang. De line-up volgt spoedig.

Auch ganz toll: halve liters bier en shotjes, dansers, pyro en special effects, skiliften, und… De allereerste metalonaise! Iedereen in lederhosen, dirndl, vikingoutfit of battle jacket is welkom om mee de langste metal polonaise ter wereld te vormen!

Reis wijs! Kom met de Metal Moose bus, drink een glaasje en laat je veilig weer naar huis brengen. De bussen vertrekken vanuit Kortrijk, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Mol, Dessel en Vosselaar.

Tickets en info via

graspopmetalmoose.be

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.Dit event is een co-productie van Graspop Metal Meeting, Moose Bar en Live Nation.

TICKETS NU TE KOOPTICKETS VIA LIVENATION.BE GRASPOPMETALMOOSE.BETICKETPRIJZEN TICKET: €45 TRAVEL PACKAGE (BUS + TICKET): €65 VIP PACKAGE: €135 (incl. servicekosten & mobiliteitsbijdrage)

Bron en foto © Livenation België

Vorig artikelClouseau kondigt nieuw album Jonge Wolven aan
Volgend artikelNaast nieuwkomers ‘Biertje’ en “Wifi’ kiest Nederland vooral dezelfde kattennamen van 2021