Home Muziek Nieuwe data Foute Party Qmusic aangekondigd

Nieuwe data Foute Party Qmusic aangekondigd

Foto © Robert Meerding

De Foute Party was ook dit jaar weer een groot succes voor jong en oud, met foute feestvierders uit het hele land. Daarom kondigt Qmusic een nieuwe editie aan: op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2023 keert de Foute Party terug, wederom in de Brabanthallen.

Na twee jaar afwezigheid ging afgelopen weekend het dak van de Brabanthallen er ouderwets af. Tienduizenden bezoekers dansten en zongen mee met Atomic Kitten, DJ Paul Elstak, Mart Hoogkamer en de Qmusic-dj’s, onder wie Mattie & Marieke, Kai Merckx, Stephan Bouwman.

Foto © Robert Meerding

Mattie & Marieke’s Meezingfestijn, ‘You can make me whole again’, gezongen door Atomic Kitten, stampen met DJ Paul Elstak, de sets van Qmusic-dj’s Domien Verschuuren, van Tom van der Weerd en Bram Krikke en de optredens van de Foute Party Band: het zijn slechts een paar van de vele hoogtepunten van de Foute Party. Daarom is besloten ook in 2023 terug te keren met het event.  

Al snel na de oprichting van Qmusic in 2005 vond de eerste Foute Party plaats in de toenmalige kantine van de radiozender. In 2008 verhuisde het feest naar de Brabanthallen, waar het uitgroeide tot een jaarlijks festijn met 40.000 bezoekers en artiesten van wereldformaat. Onder anderen Peter Andre, ToyBox, 5ive, Rednex, Cascasa en een scala aan Nederlandse artiesten traden er al op.

Bekijk hier de video’s van de optredens.

Foto © Robert Meerding

Bron: Qmusic Foto © Robert Meerding