Home Muziek Nieuws Muziek NL Nieuwe clubtour Suzan & Freek

Nieuwe clubtour Suzan & Freek

Op 27 september brengen Suzan & Freek hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ uit, dat geheel bestaat uit eigen liedjes. Vanaf het voorjaar van 2020 zullen Suzan & Freek met band gaan spelen.

Clubtour aangekondigd
De vorige clubtour van Suzan & Freek, in mei 2019, verkocht binnen no-time uit. Tijd voor een vervolg in de clubs! Suzan & Freek kunnen niet wachten om de nieuwe nummers en de nieuwe band te laten horen in deze fijne zalen:

Van covers naar een debuutalbum vol eigen werk
Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmert het duo al langer aan de weg. Onder de noemer ‘De Minuut’ posten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Deze video’s slaan enorm aan en er ontstaat een grote en trouwe fanbase. Debuutsingle Als Het Avond Is verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. De opvolger van hun eerste single, ‘Blauwe Dag’, staat op dit moment op nummer 4 in de Top 40 en is nog altijd veelvuldig op radio te horen.