Home Food New York Pizza goes vegan op Lowlands

New York Pizza goes vegan op Lowlands

New York Pizza strijkt van 16 t/m 18 augustus neer op Lowlands voor een lang weekend vol muziek, liefde en kraakverse pizza’s. De Nederlandse keten komt met een primeur naar Flevoland: de allereerste festivalstand waar een vegan bloemkoolbodem de dienst uitmaakt.

New York Pizza is al 25 jaar van de partij en staat ook dit jaar weer op het festivalterrein met de vertrouwde pizzastand. Brekend nieuws: die krijgt gezelschap! Heb je tussen het meezingen en dansen door zin in een 100 procent plantaardige pizza? Dan moet je bij de New York Pizza op het speciaal ingerichte vegan food court zijn.

Bloemkoolbodem is boss

In de vegan stand is de bloemkoolbodem de baas: minder calorieën, meer groente, net zo lekker. Je kunt op Lowlands kiezen uit vier varianten: Vegan Shoarma (van de Vegetarische Slager), Vegan Truffel, Vegan Hot Veggie (met jalapeños) en Vegan Californian Veggie (met rode ui, paprika, champignons en olijven). Allemaal gegarandeerd freakin’ fresh en vol van smaak. Sta je bij de vegan stand maar kun je je innerlijke carnivoor niet in bedwang houden? Geen probleem, de pizza Vegan Hete Kip op een deegbodem brengt redding.

Bouw je eigen pizzaparty

Naast de vegan stand mag de normale stand van New York Pizza natuurlijk niet ontbreken in Biddinghuizen. Althans, normaal… Met zeven verschillende pizza’s en de altijd gezellig Haciënda-tent in de buurt kunnen jij en je vrienden hier een behoorlijk feestje bouwen. Vleesfanaten gaan voor een Double Pepperoni, East Side Shoarma, Tuna Treat of Hawaii, kaasliefhebbers dansen de nacht tegemoet met een Margherita of Rucola Geitenkaas. Wil je die beroemde bloemkoolbodem wel eens proberen, maar is de vegan stand je nét iets te ver lopen? De Chicken Florentine is verkrijgbaar op zowel de bloemkool- als de deegbodem. Choose wisely…