Home Nieuws Gadgets & Electronica Nieuwe Segway-Ninebot MAXG30 elektrische step beschikt over de langste batterijduur in zijn...

Nieuwe Segway-Ninebot MAXG30 elektrische step beschikt over de langste batterijduur in zijn klasse

Segway-Ninebot, wereldleider in persoonlijk elektronisch vervoer lanceert vandaag een nieuwe lijn elektrische scooters en steps, efficiënter en betrouwbaarder dan ooit!

Voor een MAXimaal bereik
In de snelgroeiende e-mobility markt kampen veel elektrische steps met de uitdaging om een lang bereik te garanderen. De Ninebot Kickscooter MAX G30 brengt hier verandering in met haar 551 Wh capaciteit! Deze biedt namelijk een maximaal bereik van maar liefst 65 kilometer, wat op dit moment de langste afstand is binnen de e-mobility klasse. De KickScooter komt met een ingebouwde quick-charge oplader voor het grootste gemak.

Voor een MAXimaal comfort
Om schokken en trillingen te verminderen, is het nieuwe model voorzien van recentelijk ontwikkelde luchtbanden met een diameter van maar liefst 10 inch (voor en achter). Op deze manier wordt de rit nog fijner en stabieler, zelfs op de wat meer onrustige oppervlakken. Daarbij is het risico op een lekke band tevens minimaal dankzij de speciaal ontwikkelde coating aan de buitenkant van de wielen.

Voor MAXimale stabiliteit
Het 350W vermogen van de MAX G30 zorgt voor een duurzame aandrijving onder allerlei verschillende wegomstandigheden. De MAX G30 kan zelfs hellingen beklimmen tot ongeveer 20% en de achterwielaandrijving zorgt ervoor dat het versnellen en remmen stabiel verloopt.

Lancering op de EMEA-markt tijdens de IFA 2019 in September

Verdere productspecificaties, prijzen en beschikbaarheid van de Ninebot KickScooter MAX G30 voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika worden spoedig aangekondigd en kunnen per regio enigszins afwijken.