Home Nieuws Uitgaan Nieuws NE-YO naar de Ziggo Dome op 24 maart 2024

NE-YO naar de Ziggo Dome op 24 maart 2024

© Friendly Fire


Shaffer Chimere Smith, beter bekend als NE-YO, brengt zijn ‘Champagne and Roses Tour’ naar Amsterdam.

Na het overwelvende succes van zijn uitverkochte show in de 013 begin maart 2024, komt NE-YO enkele weken later naar Amsterdam. Op 24 maart 2024 verovert de Amerikaanse R&B-ster de Ziggo Dome en wordt hij vergezeld door special guest Mario. Het is 12 jaar geleden dat de zanger voor het laatst met een soloshow in Nederland optrad.
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf
18 december, om 10:00, via www.neyolive.nl.
Successen
De drievoudig Grammy-winnende R&B hitmaker, NE-YO, heeft meer dan 20 miljoen albums verkocht. In 2005 maakte hij zijn debuut met het nummer ‘So Sick’, waarmee hij op nummer 1 stond in de Billboard Hot 100 en werd viervoudig platina gecertificeerd. NE-YO heeft intussen een verzameling aan hits op zijn naam staan, waaronder ‘Sexy Love’, ‘Closer’ en ‘Because Of You’.

Ongetwijfeld kom je zijn muziek tegen in de hitlijsten; solo of samen met wereldsterren als Pitbull, David Guetta, T-Pain of Flo Rida. Dit jaar bracht NE-YO nog verschillende singles uit, waaronder zijn meest recente ‘Link Up’.


Samenwerkingen
Als je zijn eigen nummers al bewust (of onbewust) kan meezingen; NE-YO heeft als singer-songwriter meegeschreven aan verschillende tracks van andere artiesten. Zo schreef hij nummers als Rihanna’s ‘Unfaithful’, ‘Russian Roulette’ en ‘Take a Bow’, samen met Beyoncé haar breakup anthem ‘Irreplaceable’ en schreef nummers voor artiesten als Jennifer Hudson, Usher, Carrie Underwood en Celine Dion.


Special guest: Mario
Niemand minder dan de Grammy-genomineerde singer-songwriter, acteur, danser en model Mario is de special guest van de avond. Het is niet gek dat hij het podium mag delen met NE-YO: ze hebben al een jarenlange connectie. Mario’s wereldhit ‘Let Me Love You’ uit 2004 is namelijk geschreven door NE-YO. Dit zwoele nummer laat ieders hart sneller kloppen.

NE-YO naar de Ziggo Dome 24 maart 2024Ziggo Dome, Amsterdam

Tickets kosten vanaf €45 (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop start maandag 18 december 2023 om 10:00 uur

www.neyolive.nl

Bron en foto © Friendly Fire