Home Muziek Kaartverkoop An Evening With Whitney in AFAS Live van start

Kaartverkoop An Evening With Whitney in AFAS Live van start

An Evening With Whitney – The Whitney Houston Hologram Tour komt op vrijdag 13 maart naar AFAS Live in Amsterdam. Tijdens deze baanbrekende productie wordt de hologramprojectie van Whitney begeleid door een volledige liveband, achtergrondzangeressen en dansers. Dit vormt een concertervaring dat de gloriejaren van Whitney Houston laat herbeleven. Tickets zijn vanaf nu in de voorverkoop via www.aneveningwithwhitney.nl.

‘I Want To Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ en ‘One Moment in Time’, dit zijn slechts een paar tracks uit de imposante lijst aan hits van Whitney Houston. Met hoogstaande projectietechnieken kan Nederland nogmaals genieten van de veelgeliefde en geroemde popzangeres.

An Evening With Whitney – The Whitney Houston Hologram Tour is een iconische en inspirerende live show die Whitney’s muzikale talenten en haar eeuwigdurende positie als meest geprezen vrouwelijke artiest ooit centraal stelt. Live gespeelde, geremasterde arrangementen van Whitney’s grootste hits worden begeleid door achtergrondzangeressen en omlijst met dansers. Met Whitney’s hologram te midden van een prachtig gedecoreerd podium en lichtshow, belooft deze avond een adembenemende ervaring te worden.  

Base Hologram, een toonaangevend evenementenproducent, kondigde vorige week in samenwerking met de erfgenamen van Whitney Houston de eerste data van deze veelbesproken tour aan. De tour gaat van start in Mexico en zal daarna zijn weg vervolgen richting Europa om op 13 maart het Amsterdamse AFAS Live aan te doen

An Evening With Whitney- The Whitney Houston Hologram Tour
Vrijdag 13 maart 2020
AFAS Live, Amsterdam
Kaarten kosten vanaf €42,- excl. 10% service- en transactiekosten. De voorverkoop is reeds begonnen via www.aneveningwithwhitney.nl.