Home Nieuws Uitgaan Nieuws Jungle by Night viert 10 jaar vriendschap en muziek

Jungle by Night viert 10 jaar vriendschap en muziek

Vier dagen achter elkaar heeft Jungle by Night ingeruimd om te vieren dat de band tien jaar bestaat. Op 27 november wordt het startschot gegeven in de Rotterdamse club Annabel om daarna verder te gaan in de Amsterdamse clubs Paradiso (28 november), Skatecafé (29 november) en Melkweg (30 november).

Tijdens deze shows viert de band Tien jaar vriendschap en muziek. “In die tien jaar hebben we letterlijk en figuurlijk een muzikale reis gemaakt, dat heeft ons gevormd tot de band die we nu zijn. Dat laten we in de komende shows nog eens extra naar voren komen”, zegt Jac van Exter (gitaar). “Maar het is geen eindpunt hoor, het is een overzicht en tegelijkertijd een startpunt voor nieuwe ontwikkelingen die er in de komende jaren aankomen”, vult Pyke Pasman (toetsen) aan. 

De shows in Annabel en Paradiso, behoren tot de “normale” clubshows die Jungle by Night geeft. Later dit jaar doen ze daarmee ook nog Maastricht, Haarlem en Arnhem aan. Met de shows in Skatecafé en Melkweg laat de band zien dat hun muziek echt voor alle leeftijden en momenten is. In de nacht van 29 november speelt de band een ‘Special Rave Night Concert’ waarin de band al hun dansnummers aan elkaar rijgt zodat een hypnotiserende, opzwepende clubnacht ontstaat. Dit concert is speciaal voor iedereen die tot de late uurtjes wil dansen. De band zal weinig slaap krijgen, want in de vroege middag van 1 december zal de band een matinee geven in de Melkweg. Speciaal voor kinderen van 1 tot en met 100. Jac van Exter “In de afgelopen tien jaar heeft Jungle by Night voornamelijk voor volwassenen gespeeld. We vonden het een leuke gedachte dat fans van het eerste uur nu zelf kinderen hebben en we willen graag de nieuwe generatie kennis laten maken met Jungle by Night. Het wordt een muzikale ontdekkingsreis langs verschillende instrumenten en klanken.