Home Muziek Joji brengt Smithereens tour naar AFAS Live

Joji brengt Smithereens tour naar AFAS Live

© Mojo

Op dinsdag 22 augustus keert de Japanse Joji terug naar Nederland voor een show in AFAS Live rond zijn recente album ‘SMITHEREENS’. De kaartverkoop start op vrijdag 3 februari om 10:00 via ticketmaster.nl

Joji wordt door velen beschouwd als een van de meest boeiende artiesten van het digitale tijdperk. Op jonge leeftijd maakte de artiest al indruk met een YouTube kanaal gevuld met muziek, tirades, ukulele demo’s en zijn eigen ‘reality show’ gevuld met unieke alter ego’s van Joji. Het YouTube kanaal ging ter ziele, maar de creativiteit en liefde voor muziek bleef.

In 2017 dropte de zanger zijn eerste EP ‘In Tongues’, de zes tracks met lo-fi R&B beats en gelaagde elektronica vormden de blauwdruk voor Joji zijn experimentele geluid. Met zijn debuut album ‘Ballads 1‘ met hitsingle ‘Slow Dancing in the Dark‘  bereikte Joji gelijk de internationale hitlijsten.

Op zijn album SMITHEREENS (2022) bouwt Joji zijn muzikale universum steeds verder uit. Het album bestaat uit twee delen. SIDE A wordt gekenmerkt door sentimentele ballads met weelderige producties. SIDE B bestaat uit producties van Joji’s eigen hand en verkennen zijn liefde voor lo-fi en experimentele geluiden die doen denken aan zijn begindagen als artiest.

Op dinsdag 22 augustus presenteert Joji zijn nieuwe album met een liveshow in AFAS Live

Joji 

Dinsdag 22 augustus, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €50,40 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/joji 

De voorverkoop start op vrijdag 3 februari om 10:00 via ticketmaster.nl

Bron en foto © Mojo