Home Entertainment Ibiza’s Club Chinois kondigt groots openingsfeest aan

Ibiza’s Club Chinois kondigt groots openingsfeest aan

© Club Chinois

Ibiza’s uniek gecultiveerde Club Chinois opent op zondag 28 april zijn deuren voor een onweerstaanbaar zomerseizoen met een Grand Opening-feest met clubfavorieten als Pablo Fierro, Mestiza, Carl Kennedy en Clint Lee. Voorafgaand aan de Grand Opening zal de locatie ook een heel speciale Easter Weekender organiseren met de geliefde Club Chinois-residenties Trip en BOHO.
 
Club Chinois Grand Opening op zondag 28 april zal het doek opheffen voor een langverwacht nieuw seizoen. Het niet te missen evenement is voorzien van Pablo Fierro, die terugkeert met meer wereldwijde muzikale avonturen na zijn immens populaire residentie in de club afgelopen zomer. Hij wordt vergezeld door het Spaanse duo Mestiza met hun mix van hedendaagse house en traditionele Spaanse klanken, plus eclectische maestro Carl Kennedy en de op Ibiza gevestigde minimalist Clint Lee.
 
Voorafgaand aan de Grand Opening zal Club Chinois een van de eerste clubs op het eiland zijn die zijn deuren opent voor 2024, waarmee de toon wordt gezet voor het komende seizoen, met een uitzonderlijke viering van het paasweekend. Vlaggenschip residency Trip, samengesteld door de legendarische promotor Johannes Goller, trapt op donderdag 28 maart af met de eerste van een serie van twee partijen, met Detroit-buitenbeentje Seth Troxler, EDB en een speciale back-to-back tussen Eclud en Acida. Deel twee volgt op 30 maart, met het Franse house-icoon en een derde van Apollonia, Dan Ghenacia, die wordt vergezeld door de Roemeense cultminimalist Arapu en nog een exclusieve back-to-back tussen Cesar Vincent en Izbel. Na verschillende uitjes afgelopen zomer keert BOHO ook terug in het paasweekend, met The Awakening. Het vrijgevochten openingsfeest vindt plaats op vrijdag 29 maart met Camilo Franco, Nadja, Pole Position en Yazay.
 
De beroemde elegante Club Chinois biedt een stijlvolle mix van ouderwetse Aziatische extravagantie, nieuwe elektronische muziekervaringen en productie van wereldklasse. Deze inclusieve maar escapistische ruimte bouwt elke avond rond de muziek, viert diversiteit en verwelkomt muziekliefhebbers uit alle hoeken van de wereld. Eenmaal ondergedompeld in deze verfijnde en intieme setting, worden dansers meegenomen op muzikale reizen door een zorgvuldig overwogen mix van wereldberoemde artiesten uit het hele elektronische spectrum. Feestvierders vinden er een innovatieve cocktailkaart, vijfsterrengastvrijheid en uitstekende service, met zintuiglijke verrassingen om elke hoek.
 
Boek hier tickets voor Club Chinois grand Opening Book.
 
Openingsuren
00:00 – 06:00
 
Tickets
Club Chinois Grand Opening Tickets vanaf €40
Reis Deel 1 Tickets vanaf €40
Reis Deel 2 Tickets vanaf €40
BOHO The Awakening Tickets vanaf €40
 
Boek hier tickets.

clubchinoisibiza.com

Bron en foto © Club Chinois