Home Entertainment Heroes Dutch Comic Con kondigt Harry Potter-actrice Bonnie Wright aan voor jubileumeditie

Heroes Dutch Comic Con kondigt Harry Potter-actrice Bonnie Wright aan voor jubileumeditie

Bonnie Wright © Heroes Dutch Comic Con

De actrice, bekend van haar rol als Ginny Wemel, is de tweede special guest die haar opwachting zal maken bij de grootste comic con van Nederland

Pak je toverstok er maar bij, want niemand minder dan Bonnie Wright is te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021 in de Jaarbeurs Utrecht! Wright is vooral bekend van haar rol als Ginny Wemel in de Harry Potter-franchise, waar zij 10 jaar deel van is geweest. De actrice is niet de enige die langskomt tijdens hét pop culture event van Nederland; eerder werd ‘Once Upon a Time’-acteur Colin O’Donoghue al aangekondigd.

De Engelse Bonnie Wright (1991) maakte haar acteerdebut op tienjarige leeftijd in ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ (2001) als Ginny, het jonge zusje van hoofdpersonage Ron Wemel. Met elke volgende film groeide haar rol en werd haar personage belangrijker. Wright vertolkte de rol voor een laatste keer in ‘Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2’ (2011), waarmee de filmreeks werd afgesloten. Ook verzorgde ze de stem van Ginny in de gelijknamige videogames.

Naast haar rol in de Harry Potter-franchise, speelde Wright als jong meisje ook in de Hallmark film ‘Stranded’ (2002), die het verhaal vertelt van een jonge piraat die moet overleven op een onbewoond eiland. Daarnaast was ze te zien in ‘After the Dark’ (2013), ‘The Sea’ (2013) en ‘Before I Sleep’ (2013). Ook was ze te bewonderen als de stemacteur van ‘Vanessa’ in de Disney-serie ‘The Replacements’ (2007). 

Let op! De losse entreetickets voor zaterdag zijn uitverkocht, met uitzondering van de combitickets (toegangskaart + een ticket voor een photobooth sessie met Bonnie Wright). 

Ontmoet Bonnie Wright!
Bezoekers van het evenement kunnen met Bonnie Wright op de foto in de Photobooth, of haar handtekening bemachtigen. Tijdens het evenement worden er COVID-regels nageleefd om de veiligheid van de special guests en de bezoekers te kunnen garanderen. In aanloop naar het event zal de organisatie bekijken welke maatregelen worden getroffen met betrekking tot de photobooth. Er zal gekeken worden of gebruik gemaakt moet worden van eventuele spatschermen of dat alleen afstand houden voldoende is. De regel die sowieso gehanteerd gaat worden, is een niet aanraken beleid. Er mag dus niet geknuffeld worden.

Heroes Dutch Comic Con op 20 en 21 november 2021 in de Jaarbeurs Utrecht

dutchcomiccon.com

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con