Home Muziek GOOSE – Ancienne Belgique, Brussel – 31/03/2022

GOOSE – Ancienne Belgique, Brussel – 31/03/2022

© Live Nation

GOOSE is nog steeds die Kortrijkse elektronische rockband met een ijzersterke live reputatie. De band bestaat inmiddels meer dan 20 jaar (!) en lost in het voorjaar van ’22 hun gloednieuwe 5de album. Opmerkelijk: na twee decennia zit er nog steeds geen sleet op hun explosieve sound. Het kwartet kondigt aan dat ze op 31 maart 2022 terugkeren naar de Ancienne Belgique om de release van hun nieuwe album te vieren.

En zeker niet op hun live shows. Wie in het verleden reeds getuige was van één van hun roemruchte concertreeksen in AB, zal meteen ‘Ow yes indeed!’ uitroepen. Het mooie aan Goose is bovendien dat hun publiek muziekliefhebbers van diverse pluimage verenigd. Van rockers over ravers, van technoliefhebbers tot fans van indie-dance. Hun jongste passage op Werchter Parklife afgelopen zomer was daar alweer het zoveelste bewijs van.Dit concert is een coproductie tussen AB en Live Nation.

START TICKETVERKOOP VRIJDAG 17 SEPTEMBER, 10UTICKETS VIA LIVENATION.BETICKETPRIJS 33 EURO (INCL. MOBILITEIT & SERVICEKOSTEN)

Bron en foto © Live Nation

Vorig artikelAmazon Prime Video kondigt KSI-documentaire, geproduceerd door Louis Theroux, aan
Volgend artikelde nieuwe Casio G-SHOCK MUDMASTER is stof- en modderbestendig en is al eerste voorzien van forged carbon