Home Nieuws Uitgaan Nieuws Girl in red 5 april in AFAS Live

Girl in red 5 april in AFAS Live

© Mojo

Noorse indie pop singer-songwriter girl in red geeft op 5 april 2023 een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de ‘make it go quiet’ tour, in het kader van debuutalbum ‘if i could make it go quiet’. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 27 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

Doorbraaksingle ‘i wanna be your girlfriend’ met inmiddels zo’n 300 miljoen streams zette girl in red op de kaart. In woonplaats Oslo stortte Marie Ulven – a.k.a intieme rock/pop sensatie girl in red – zich afgelopen jaar in de geraamtes van nummers die ze een jaar eerder uit schetste. Met elf zelfgeschreven demo’s begon een acht uur durende tocht naar Bergen, een stad genesteld in de majestueuze fjorden aan de Noordzee, waar debuutalbum ‘if i could make it go quiet’ geboren werd. Een samenwerking met pop mastermind en Billie Eilish component FINNEAS op ‘Serotonin, een pop hit over worstelingen met mentale gezondheid, of het etaleren van haar instrumentale talenten op slotnummer ‘it would feel like this, Ulven zoekt altijd de diepte op in haar muzikale avontuur.

Liefde, met al zijn ogen en haken, is een constante muze op ‘if i could make it go quiet, en Ulven vindt uitdaging met het concept van liefdesliedjes en wat ze doen, maar dan op haar eigen manier. Er komt meer aan bod dan enkel de roze wolken, rozengeur en maneschijn. Kwetsbaarheid, iemand toelaten en donkere zijden van liefde worden verkend op een album met een catchy pop sound. Aanstaande zomer draait de zangeres alvast warm op het festival Down The Rabbit Hole. In het voorjaar van 2023 deelt girl in red haar album vol rauwe gevoelens tijdens de ‘make it go quiet’ tour.

GIRL IN RED – MAKE IT GO QUIET TOUR
Woensdag 5 april 2023 | AFAS Live Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €40,32  (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/girlinred
De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 27 mei 2022 om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelEerste trailer Beast gelanceerd
Volgend artikelOntdek de nieuwe trailer van “Thor: Love and Thunder”