Home Entertainment Genshin Impact-stemactrice Cristina Vee Valenzuela te gast tijdens Heroes Made in Asia

Genshin Impact-stemactrice Cristina Vee Valenzuela te gast tijdens Heroes Made in Asia

© Made In Asia

Heroes Made in Asia kondigt de eerste special guest aan voor het leukste Aziatische popcultuur evenement van het jaar. De Amerikaanse stemactrice Cristina Vee Valenzuela is bevestigt voor het evenement, dat op 6 en 7 mei plaatsvindt in Evenementenhal Gorinchem. Valenzuela zal geen onbekende naam zijn onder anime en game-fans: zo verleende zij onder andere haar stem aan personages Bennett in de populaire videogame ‘Genshin Impact’ en Killua Zoldyck in anime ‘Hunter x Hunter’.

Het leukste Aziatische popcultuur evenement van Nederland is terug voor een derde editie en pakt groter uit dan ooit! Dit voorjaar komt de Amerikaanse stemactrice Cristina Vee Valenzuela naar Gorinchem om haar fans te ontmoeten. Valenzuela is een gevestigde naam in de wereld van anime en videogames, en heeft meer dan 450 credits op haar naam staan.

Game-fans kunnen haar stem herkennen van haar rollen als de pechvogel Bennett en boekenwurm Xingqiu in het populaire actierollenspel ‘Genshin Impact’. Valenzuela’s veelzijdigheid komt duidelijk naar voren in de personages, die een compleet tegenovergesteld karakter hebben van elkaar. Ondanks dat Genshin Impact nog maar kort op de markt is, heeft de open wereld-game een indrukwekkende fanbase kunnen opbouwen met zo’n 60 miljoen maandelijkse spelers.

Valenzuela is vooral actief als stemacteur voor Engelse dubs van diverse animeseries. Zo verleende zij haar stem aan Killua Zoldyck in de anime ‘Hunter x Hunter’, die verscheen van 2011 tot 2014 en uit is gegroeid tot één van de populairste animeseries. Ook was Cristina te horen als Sailor Mars in de iconische ‘Sailor Moon’ franchise, en Mio Akiyama in ‘K-On!!’. Maar de actrice heeft ook talloze geanimeerde films op haar indrukwekkende cv staan. Zo speelt Cristina binnenkort superheld Ladybug in de kinderfilm ‘Ladybug & Cat Noir’, die 5 juli in de bioscopen verschijnt.

Nieuw! Volg Heroes Made in Asia in de Close-app

Nieuw dit jaar is dat er een extra element wordt toegevoegd aan het evenement. Heroes Made in Asia-fans kunnen als allereerste aankondigingen voor de special guests, artists en activiteiten volgen, nog voordat deze op de website en socialmediakanalen wordt gedeeld. In de Close-app kunnen fans zich aanmelden voor de speciale Heroes Made in Asia evenementenpagina. Zo kunnen bezoekers voor én tijdens het evenement gemakkelijk hun toegangstickets, alle informatie over het evenement en nieuwtjes volgen.

Cristina Valenzuela is beide dagen tijdens het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen haar ontmoeten tijdens een meet & greet, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met haar op de foto.

Aanmelden voor de Heroes Made in Asia pagina in Close kan op: https://downloadclose.com/heroesmadeinasia?ctm_activation=persbericht. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: made-in-asia.nl

Bron en foto © Made In Asia