Home Nieuws Uitgaan Nieuws Floor Jansen vervangt Five Finger Death Punch bij Metallica

Floor Jansen vervangt Five Finger Death Punch bij Metallica

© Mojo

Zaterdag 29 april treedt Floor Jansen op in de Johan Cruijff ArenA als voorprogramma van Metallica. Ze vervangt Five Finger Death Punch die helaas door onvoorziene omstandigheden moest afzeggen.

“De mogelijkheid om voor meer dan 50.000 fans in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam te spelen als voorprogramma van Metallica, is een enorme eer,” zegt Floor Jansen. “Ik kan niet wachten om mijn muziek met de fans te delen en Metallica te zien optreden.”

Naast Floor Jansen treedt zaterdag ook Ice Nine Kills als support act op. Tijdens de M72 wereldtournee, die donderdag in Amsterdam van start gaat, geeft Metallica in alle steden twee optredens; een no repeat weekend, met op elke avond verschillende setlists en support acts. Op donderdag 27 april zijn de support acts Architects en Mammoth WVH

Floor Jansen is alom bekend door haar werk met Nightwish, maar heeft ook een indrukwekkende solocarrière opgebouwd. Ze heeft onlangs een uitverkochte clubtour in Nederland voltooid en haar debuut soloalbum ‘Paragon’ uitgebracht. Het album kwam binnen op nummer twee in de Nederlandse albumlijst en kreeg lovende kritieken van zowel fans als critici. In 2019 brak ze door met haar vertolking van “Phantom of the Opera” samen met Henk Poort bij het programma Beste Zangers.

Radio Veronica presents
METALLICA M72 WORLD TOUR
Donderdag 27 april, special guests: Architects en Mammoth WVH
Zaterdag 29 april, special guests: Floor Jansen en Ice Nine Kills
Johan Cruijff ArenA – Amsterdam

Presented by Liquid Death Mountain Water – murder your thirst

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/metallica
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo
Entree vanaf €106,50 (incl. servicekosten)

Vorig artikelMVV Breekt contract Marko Kleinen open
Volgend artikel[Video] Michiel Huisman als seksbeluste sekteleider in thriller ‘The Other Lamb’ op Film1