Home Muziek Extra show Todd Barry in Club Haug op 16 mei

Extra show Todd Barry in Club Haug op 16 mei

© Mojo

Stand-up comedian Todd Barry zal op 16 mei 2022 een extra optreden geven in Club Haug in Rotterdam. Eerder kondigde hij een show aan in Boom Chicago in Amsterdam op 17 mei. Deze Amerikaanse comedian heeft een volstrekt eigen stijl en zal met zijn kalme, deadpan humor de zaal doen schudden van het lachen. De kaartverkoop voor de show in Club Haug start vandaag, 26 januari, om 12 uur via Club Haug.

Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium. Toen zag het publiek al waarom hij door collega-comedians de hemel in wordt geprezen. Met zijn gortdroge, relaxte stijl vertelt hij slimme, soms wat absurdistische grappen en gevatte anekdotes. Todd Barry is een volstrekt unieke persoonlijkheid. Bovendien is hij een meester als het gaat om publieksparticipatie. Barry kan elke situatie aan door zijn jarenlange ervaring en geweldige gevoel voor humor.

Inmiddels heeft Todd Barry drie stand-up comedy specials uitgebracht, waarvan de laatste op Netflix is te zien. Daarnaast is hij veelvuldig te zien geweest in TV-series en films als The Wrestler, Road Trip, Chappelle’s Show, Spin City, Sex and the City en praktisch alle Amerikaanse Late Night talkshows. Een van zijn glansrollen was die van “the third Conchord”, het bongospelende derde bandlid in de legendarische serie Flight of the Concords. Ook is hij de auteur van het reisboek Thanks You For Coming To Hattiesburg.

TODD BARRY – 2022 STADIUM TOUR
Dinsdag 16 mei 2022 | Club Haug, Rotterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €25,- (incl. servicekosten)

Dinsdag 17 mei 2022 | Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/toddbarry

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelNieuwe KPN klanten kijken het hele Formule 1 seizoen gratis Viaplay
Volgend artikelDe nieuwe originele serie “How I Met Your Father” gaat op 9 maart in première op Disney+