Home Nieuws Sport Nieuws Nieuwe KPN klanten kijken het hele Formule 1 seizoen gratis Viaplay

Nieuwe KPN klanten kijken het hele Formule 1 seizoen gratis Viaplay

© Pixabay

Gratis het hele Formule 1 seizoen kijken met Viaplay. Daarmee verwelkomt KPN vanaf vandaag nieuwe klanten die overstappen op KPN Internet en TV. Ook bestaande klanten zitten voor Formule 1 goed bij KPN. Vanaf maart kunnen KPN klanten Viaplay heel makkelijk bestellen via de MijnKPN app voor de introductieprijs van 9,99 euro per maand ipv 13,99. Klanten die Internet thuis, Mobiel en Viaplay combineren, krijgen ook nog eens 5,- euro korting per maand. Daarmee zet KPN alle lichten op groen voor het nieuwe Formule 1 seizoen.

“Sinds de bekendmaking van het partnership met Viaplay is de belangstelling van zowel bestaande als nieuwe klanten erg groot”, zegt Jochem de Jong, Director Partnerships KPN. “We zijn blij hen te kunnen verwelkomen met een aantrekkelijk aanbod als startschot van het nieuwe F1-seizoen, met nog meer races, spanning en nu ook voordelig kijkplezier met Viaplay.”

Klaar voor de eerste race
Bestaande klanten kunnen Viaplay vanaf maart eenvoudig toevoegen aan hun Internet (en TV) abonnement in de MijnKPN app. Nieuwe klanten regelen vanaf vandaag hun overstap via kpn.com, de klantenservice of in de winkel zodat ze het hele Formule 1 seizoen gratis kunnen kijken met Viaplay. “Belangrijk is om dit tijdig te doen, want op 20 maart wordt de eerste race gereden. Snelle overstappers kijken zo echt het hele Formule 1 seizoen gratis met Viaplay”, aldus De Jong.

KPN en Viaplay
Eind vorig jaar kondigden Viaplay en KPN een meerjarige samenwerking aan, waardoor Viaplay beschikbaar wordt voor 3,6 miljoen huishoudens in Nederland. Viaplay biedt de Nederlandse kijkers een unieke combinatie van premium live sports, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Een breed scala aan devices en platforms zullen Viaplay in Nederland ondersteunen, waaronder smart TV’s; iOS en Android smartphones en tablets; Chromecast en Apple TV; en PC en Mac.

kpn.com/viaplay

Vorig artikel[Video] Final Fantasy XIV Online blijft uitbreiden met officiele lancering Oceania data center
Volgend artikelExtra show Todd Barry in Club Haug op 16 mei
Ik ben de eigenaar van Planetzone