Home Nieuws Uitgaan Nieuws Dropkick Murphys terug naar Ziggo Dome

Dropkick Murphys terug naar Ziggo Dome

© Mojo

Op 29 januari 2025 staat de Amerikaanse Keltische rock band Dropkick Murphys in Ziggo Dome Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 5 juli om 10:00 via Ticketmaster. 

Afgelopen vrijdag stonden de Amerikanen nog op Nederlandse bodem tijdens Jera On Air en kondigden ze het stilletjes, maar op een bombastische Dropkick Murphys manier al aan: see you next year! Nederland weet geen genoeg te krijgen van de altijd energieke band die er keer op keer een feestje van weet te maken. Dropkick Murphys stond in februari 2023 in nog in een afgeladen Ziggo Dome en dat smaakt naar meer. 

Dropkick Murphys blijft trots Boston’s rock ‘n’ roll underdogs die toch kampioen zijn geworden. In het combineren van Ierse folkmuziek, hardcore en punk zijn de Dropkick Murphys nog altijd heer en meester. Geïnspireerd door bands als Stiff Little Fingers, The Pogues, AC/DC, The Clash, The Misfits en Motörhead en compleet met gitaren, mandolines en doedelzakken, creëerde de band een uniek eigen geluid.

Hun discografie bevat vier opeenvolgende Billboard top 10 albumdebuuten (Turn Up That Dial, 11 Short Stories Of Pain & Glory, Signed and Sealed in Blood, Going Out In Style), samen met de gouden plaat The Warrior’s Code uit 2005 met de dubbele platina single I’m Shipping Up To Boston. De muziek van Dropkick Murphys heeft een half miljard streams gegenereerd, ze hebben stilletjes ruim 8 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht en de band heeft optredens op meerdere continenten uitverkocht. In 2020 was de band een van de eersten die streaming optredens omarmde met hun virtuele optreden Streaming Up From Boston St. Patrick’s Day

Dropkick Murphys

Woensdag 29 januari 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €48,16 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 5 juli om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/dropkickmurphys

Bron en foto © Mojo