Home Muziek Miljuschka Witzenhausen vervangt Qmusic-dj Marieke Elsinga tijdens zwangerschapsverlof

Miljuschka Witzenhausen vervangt Qmusic-dj Marieke Elsinga tijdens zwangerschapsverlof

© Qmusic

Vandaag is tijdens het programma ‘Mattie & Marieke’ op Qmusic bekendgemaakt dat presentatrice, culinair expert en televisiekok Miljuschka Witzenhausen, Marieke Elsinga de komende maanden gaat vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Afgelopen week konden luisteraars aan de hand van hints raden wie er de komende maanden naast Mattie komt te zitten. Miljuschka is vanaf maandag 2 september te horen in de ochtendshow op Qmusic.

Marieke Elsinga: “Ik ben erg blij dat Miljuschka de komende maanden op mijn stoel wil zitten. Het handboek ‘Hoe om te gaan met Mattie Valk’ ligt al klaar, dus ik kan met een gerust hart genieten van mijn verlof.”
 
Miljuschka Witzenhausen: “Ik voel mij vereerd dat ik de komende maanden de plek van Marieke bij Qmusic mag innemen. Begin dit jaar mocht ik als sidekick van Mattie al eens aanschuiven bij de ochtendshow en dat smaakte naar meer. Er zit een geweldig team dat goed op elkaar is ingespeeld en Marieke heeft de allerleukste plek van iedereen. Ik zie het als een mooi avontuur en een kans waar ik alleen maar ja op kon zeggen.”

Mattie Valk: “Ik ben een man van gewoontes, dus ik ga mijn radiomaatje de komende tijd uiteraard missen, maar ik gun Marieke haar welverdiende verlof. Net als Marieke brengt Miljuschka mij aan het lachen en blijft ze maar lullen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat onze ochtendshow blijft geven wat je verwacht.”

Gezinsuitbreiding voor Marieke
In februari dit jaar maakte Marieke tijdens de ochtendshow bekend dat zij en haar partner Sander in augustus hun tweede kindje verwachten. In een hartverwarmende aankondiging vertelde Marieke over de aanstaande gezinsuitbreiding. Ze deelde ook een ontroerend moment waarin hun zoontje Jip het woord “baby” uitsprak, waarmee hij zijn toekomstige zusje leek te verwelkomen. 

Miljuschka vervangt Marieke vanaf maandag 2 september en maakt van maandag t/m donderdag de ochtendshow samen met Mattie. Kai Merckx blijft dit op vrijdagochtend samen met Mattie doen.

Bron en foto © Qmuisic