Home Muziek Dean Lewis kondigt extra showdatum aan in de Ziggo Dome op 25...

Dean Lewis kondigt extra showdatum aan in de Ziggo Dome op 25 februari 2025

© Friendly fire

Qmusic presents Dean Lewis met een extra show naar Amsterdam

Dean Lewis, de getalenteerde Australische singer-songwriter, heeft vandaag aangekondigd dat hij op 25 februari 2025 een extra concert zal toevoegen aan zijn langverwachte optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na een overweldigende vraag naar tickets, heeft hij besloten om samen met Qmusic zijn Nederlandse fans een extra kans te geven om zijn betoverende optreden bij te wonen. De kaartverkoop start op woensdag 10 april om 10:00 uur via  www.deanlewislive.nl.

Met zijn unieke en kenmerkende stemgeluid en meeslepende nummers heeft Dean Lewis wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd. Zijn aanstaande optreden in de Ziggo Dome, gepland op 26 februari 2025, is daarom ook strak uitverkocht. Als gevolg van dit succes heeft hij besloten om een extra show toe te voegen op 25 februari 2025, zodat nog meer fans de kans krijgen om zijn muziek live te ervaren.

Dean Lewis is bekend om zijn hits zoals “Be Alright” en “Waves”, die miljoenen streams hebben behaald en hem wereldwijde erkenning hebben opgeleverd. Zijn oprechte en emotionele teksten raken mensen van alle leeftijden en hebben hem een plek bezorgd als een van de meest populaire singer-songwriters van dit moment.

Datum: 25 februari 2025

Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam

Prijs: Ticketprijs vanaf €45,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten).

De voorverkoop start woensdag 10 april 2024 om 10:00 uur, via www.deanlewislive.nl

Bron en foto © Friendly Fire