Home Nieuws Muziek Nieuws Bonobo in april met nieuw album naar AFAS Live

Bonobo in april met nieuw album naar AFAS Live

© Mojo

De Britse dj/producer Bonobo geeft op 20 april een show in AFAS Live, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn “Fragments Live Tour” dat in het teken staat van zijn gelijknamige nieuwe album dat volgend jaar verschijnt. De kaartverkoop start vrijdag 15 oktober om 10:00 via Ticketmaster.

Naast een wereldtournee kondigt Bonobo vandaag ook de release aan van zijn nieuwe album “Fragments”. De opvolger van “Migration” verschijnt op 14 januari en de leadsingle “Rosewood” is vandaag al te beluisteren. Het album bevat samenwerkingen met Jamila Woods, Joji, Kadhja Bonet, Jordan Rakei, O’Flynn en Miguel Atwood-Ferguson. Het is volgens Bonobo, het alias van Simon Green, de meest emotioneel intense plaat die hij tot nu toe heeft gemaakt.  

Sinds zijn doorbraakalbum ‘Black Sands’ uit 2010 is Bonobo uitgegroeid tot de trots van elektronica label Ninja Tune. Het laatste studioalbum “Migration” uit 2017 werd internationaal zeer goed ontvangen en behaalde de top 10 positie in de UK, België en Nederland en de eerste plaats in de Billboard dance-album charts in de VS. Met zijn gelaagde mix van downtempo elektronica, jazz, house en wereldmuziek is hij graag geziene act in zowel broeierige zalen als op de festivalpodia. In 2019 was hij voor het laatst in ons land te zien tijdens Amsterdam Dance Event en in 2018 gaf hij een optreden in de Alpha op Lowlands.

bonobo
2022 – Fragments live tour

Woensdag 20 april 2022 , AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €41,44 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bonobo
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 15 oktober om 10;00 via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Bron en foto © Mojo

Vorig artikelEpson brengt de bioscoopervaring naar de woonkamer met twee nieuwe 4K-laserprojectoren
Volgend artikelKunstbende lanceert nieuw platform