Home Entertainment Amazon Prime Video kondigt de programmering van New York Comic Con 2021...

Amazon Prime Video kondigt de programmering van New York Comic Con 2021 aan

© Amazon

Met virtuele panels van nieuwe series The Legend of Vox Machina, The Wheel of Time, en
I Know What You Did Last Summer, plus terugkerende fan-favorieten The Expanse, en Hanna
.

Amazon Prime Video kondigde vandaag virtuele panels aan voor New York Comic Con’s Metaverse voor fan-favoriete series en langverwachte nieuwe titels The Legend of Vox Machina, The Expanse, The Wheel of Time, I Know What You Did Last Summer, en Hanna. De panels zullen meer dan 30 Amazon Original series castleden en makers bevatten met het laatste nieuws, exclusives, speciale previews en antwoorden op al je brandende vragen. De livestreams zullen te zien zijn op de officiële website van NYCC, FindTheMetaverse.com, en ter plaatse voor de aanwezigen.

The Legend of Vox Machina 

Deze tekenfilmserie is een fantasie-avontuur voor volwassenen over Vox Machina, een groep buitenbeentjes die graag zuipen en vechten. In een wanhopige poging om hun stijgende barrekening te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een missie om het rijk van Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek; de groep komt een verscheidenheid aan obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band. De hele cast van Critical Role zal het proces bespreken van het aanpassen van een role playing tot een serie voor Amazon Prime Video, en delen een speciale sneak peek van beelden uit de serie.

Wanneer: Vrijdag 8 oktober om 5 p.m. CEST
Waar: Main Stage (in-person livestream), and NYCC’s official website and FindTheMetaverse.com (online livestream)

The Expanse S6

The Expanse De cast en de makers komen samen om fans een sneak peek te geven op het langverwachte zesde en laatste seizoen van The Expanse op Amazon Prime Video. The Expanse speelt zich af in een gekoloniseerd zonnestelsel. Het begint begint met de regeringen van de aarde, Mars, en en de Asteroid Belt in een langlopend conflict. De bemanning van de Rocinante, een illegaal geborgen oorlogsschip, stuit op een enorme samenzwering en een mysterieuze buitenaardse technologie die het machtsevenwicht en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. De Expanse is een realistisch sciencefictionavontuur met veel actie, dat de visie op het pad van de mensheid in de toekomst combineert met de meest kritische, rauwe en dringende problemen van vandaag. Seizoenen 1-5 zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Prime Video.

Wanneer: Vrijdag 8 oktober om 6:45 p.m. CEST
Waar: Room 411 (in-person livestream), and NYCC’s official website and FindTheMetaverse.com (online livestream)

The Wheel of Time

The Wheel of Time is gebaseerd op de gelijknamige bestseller fantasy-serie van Robert Jordan en speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en alleen bepaalde vrouwen toegang hebben tot die magie. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), een lid van de ongelooflijk machtige vrouwen organisatie genaamd de Aes Sedai, als ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, van wie er één voorspeld is de herboren Draak te zijn die de mensheid zal redden of vernietigen. Luister naar de cast en showrunner van de serie over het tot leven brengen van deze prachtige wereld en waar fans naar uit kunnen kijken bij de première van de serie op vrijdag 19 november, exclusief op Amazon Prime Video.

Wanneer: Vrijdag 8 oktober om  8:30 p.m. CEST
Waar: Main Stage (in-person livestream), and NYCC’s official website and FindTheMetaverse.com (online livestream)

I Know What You Did Last Summer

I Know What You Did Last Summer is gebaseerd op Lois Duncan’s 1973 roman, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997. Een jaar na het fatale auto-ongeluk dat hun afstudeeravond achtervolgde vindt een groep tieners zichzelf gebonden door een duister geheim en terwijl ze gestalkt worden door een wrede moordenaar. Terwijl ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje en zichzelf. Iedereen verbergt iets, en het ontdekken van het verkeerde geheim kan dodelijk zijn. De cast en de maker van de serie zullen bespreken waar fans het meest naar uit kunnen kijken als de serie vrijdag 15 oktober in première gaat, exclusief op Amazon Prime Video.


Wanneer: Vrijdag 8 oktober om 10:30 p.m. CEST
Waar: Room 405 (in-person livestream), and NYCC’s official website and FindTheMetaverse.com (online livestream)

Hanna

Hanna volgt de reis van een buitengewone jonge vrouw terwijl ze ernaar streeft Utrax te vernietigen, de sinistere organisatie die haar en anderen genetisch gemanipuleerd hebben om de perfecte moordenaars te zijn. In het aankomende derde seizoen, probeert Hanna Utrax te vernietigen met de hulp van de verontruste ex-CIA-agente Marissa Wiegler. Het verhaal doorkruist Europa en bouwt op naar een dramatische climax wanneer Hanna en Marissa de ware, gruwelijke omvang van de operatie ontdekken, en wie er uiteindelijk achter zat. Kijk mee met de cast en makers als ze een preview van seizoen 3 laten zien. Seizoen 3 komt deze herfst naar Amazon Prime Video komt.


Wanneer: Zaterdag 9 oktober om 9:30 p.m. CEST
Waar: Room 405 (in-person livestream), and NYCC’s official website and FindTheMetaverse.com (online livestream)

Bron en foto © Amazon

Vorig artikelSonos kondigt volgende generatie Beam aan met ondersteuning voor o.a. Dolby Atmos en DTS
Volgend artikelScare Me l het horror evenement van Almere