Home Nieuws Uitgaan Nieuws Aftellen geblazen: deze maand is dan éindelijk de tiende jubileumeditie van Heroes...

Aftellen geblazen: deze maand is dan éindelijk de tiende jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con

© Heroes Dutch Comic Con

ER ZIJN EXTRA TICKETS VERKRIJGBAAR!! Na een, wegens coronamaatregelen genoodzaakte, afwezigheid van twee jaar vindt op 26 & 27 maart dan eindelijk weer de leukste en grootste comic con van Nederland plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Na een hoop ingrijpende coronamaatregelen die roet in het eten gooide, is het over paar weken eindelijk zover: Heroes Dutch Comic Con viert haar tiende jubileum in Jaarbeurs Utrecht! Op 26 & 27 maart 2022 mogen de cosplay kostuums weer uit de kast getrokken worden voor een weekend vol geeky activiteiten, merchandise en games. Van special guests uit Netflix-hitserie ‘Cobra Kai’ tot een officiële ‘Star Wars The Mandalorian’-bruiloft, er is voor iedereen iets te doen en te beleven. Het evenement was eerder uitverkocht, maar vandaag ging om 12 uur de állerlaatste kaarten in de verkoop.

Bekende acteurs strijken neer in Utrecht
Een comic con is niet compleet zonder leuke special guests en er wordt voor de jubileumeditie flink uitgepakt! Niemand minder dan Jacob Bertrand (‘Eli “Hawk” Moskowitz’) en Peyton List (‘Tory Nichols’) uit de Netflix-hitserie ‘Cobra Kai’ komen langs in Jaarbeurs Utrecht! ‘Cobra Kai’ is het mateloos populaire vervolg op klassieker ‘The Karate Kid’ en één van de best bekeken televisieseries van Netflix. Ook zijn geliefde acteurs Colin O’Donoghue (bekend als ‘Captain Hook’ in ‘Once Upon a Time’) en David Ramsey (bekend van zijn rol als ‘John Diggle/Spartan’ in televisieseries ‘Arrow’, ‘The Flash’, ‘Supergirl’ en ‘Legends of Tomorrow’) aanwezig tijdens het evenement.

Gamen naar hartenlust
De Gaming Area barst weer uit zijn voegen door de vele diverse activiteiten, toernooien en interessante gasten. Zo kunnen bezoekers kennis maken met de stemacteurs achter hun favoriete ‘Overwatch’-personages. Lucie Pohl, de stem achter ‘Mercy’, en Carolina Ravassa, die de stem verzorgt van ‘Sombra’, zijn aanwezig om hun fans te ontmoeten. Daarnaast is de Gaming Area uitgedost met video- en retro games, zijn er esports toernooien en vindt er de finale plaats van het Just Dance Championship.

Romantiek op de Main Stage
Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis vindt er een echte ‘Star Wars The Mandalorian’-bruiloft plaats tijdens het geekiest weekend van het jaar. Bezoekers van Heroes Dutch Comic Con kunnen namelijk getuigen zijn van een unieke bruiloft op de Main Stage, volledig in The Mandalorian stijl. Een unieke belevenis die je niet mag missen!

Vanaf heden zijn er extra tickets beschikbaar in de online ticketshop van Heroes Dutch Comic Con. Op is op, dus wees er snel bij! Klik op de link voor meer informatie en toegangskaarten

dutchcomiccon.nl

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con

Vorig artikel[Review] Gran Turismo 7 – een genot voor de autoliefhebbers
Volgend artikelCasio brengt de eerste MR-G uit met het iconische ontwerp van de originele G-SHOCK
Ik ben de eigenaar van Planetzone