Home Nieuws Uitgaan Nieuws A Day At The Park komt met corona-proof festival

A Day At The Park komt met corona-proof festival

Evenementenorganisatie ALDA organiseert het eerste corona-proof festival. Festivalgangers kunnen zich vanaf vandaag opgeven om een speciale mini-editie van het festival A Day At The Park te winnen. De tuinen van drie winnaars worden op 6 juni compleet omgetoverd tot een festival. Dit geheel in de stijl van A Day at The Park met decoratie, dj, drankjes en nog veel meer om het ultieme festival gevoel weer even te beleven. 

Het dance-festival A Day At The Park, dat wordt georganiseerd door evenementenorganisatie ALDA, staat vooralsnog gepland op 19 september in het Kralingse Bos in Rotterdam. Aangezien er tot 1 september geen festivals georganiseerd mogen worden, wil A Day At The Park mensen in deze ‘festival loze’ zomer toch een feestje bieden. Uiteraard corona-proof en volgens de richtlijnen van het RIVM. Het gaat om een mini-editie en er worden maatregelen getroffen om de anderhalve meter afstand te waarborgen. Op deze manier wil de organisatie inspelen op de nieuwe situatie en hier op een veilige en verantwoorde manier het voortouw in nemen. 

Inspelen op vraag en aanbod ook tijdens crisis

Roerige tijden vragen om creatieve initiatieven, weet ook Allan Hardenberg, CEO van ALDA. Daarom bedacht Hardenberg een manier om zowel de mensen thuis, als zijn eigen mensen weer wat vreugde en positiviteit te brengen. Allan: “Mensen worden blij van feestjes en wij van feesten organiseren. Wij zoeken continue naar mogelijkheden om onze festivals met de fans te verbinden en wij vinden dit een uitstekend initiatief in een festival loze zomer. Nu voor een klein gezelschap, maar we hopen op 19 september grotere groepen te verwelkomen in het Kralingse Bos.”    

Fuze Tea is partner van de A Day at The Park tuineditie. Iedereen kan zich vanaf vandaag opgeven via  www.adayatthepark.nl. De actie loopt tot en met 3 juni. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De mini-festivals vinden plaats op 6 juni aanstaande.  

Bron © Alda Events

Vorig artikelIFFR vertoont vier films en een lezing op We Are One: A Global Film Festival
Volgend artikel‘Wake me Up’ van Avicii op nummer 1 in eerste I Love The 10’s Top 500 van Qmusic België