Home TV Nieuws TV BE Zijn Daar Geen Beelden Van?

Zijn Daar Geen Beelden Van?

© Play4 / SBS Belgium

In de nieuwe Play4-comedyshow Zijn Daar Geen Beelden Van? gaat een topcast van comedy acteurs vanaf donderdag 10 februari op zoek naar het achterliggende verhaal van een hele reeks bestaande krantenkoppen die de voorbije jaren verschenen in onze nationale pers: ‘Man klaagt ouders aan omdat die zijn pornocollectie bij het huisvuil zetten’, ‘Dieven stelen met water gevulde jacuzzi uit tuin in Diepenbeek’ of ‘Boer rijdt met gevonden bom naar gemeentehuis’. Stuk voor stuk zijn het bizarre koppen die tot de verbeelding spreken, maar waar heel wat vragen onbeantwoord blijven: Hoe? Wie? Wat? Waar? Waarom? En zijn daar dan geen beelden van?

We leven immers in een tijd van beelden. Beelden van katten, beelden van pasgeboren baby’s, ja, zelfs beelden – véél beelden – van Koen Crucke. Kortom: we filmen alles! En toch zijn er nog steeds bizarre en hilarische verhalen die ontsnappen aan onze altijd draaiende camera’s en smartphones. Tot vandaag. 

Sterke cast van nieuw talent en vaste waarden

Om die echte, en vooral ook absurde krantenkoppen nog absurder tot leven te brengen doet Zijn Daar Geen Beelden Van? beroep op een sterke cast van vaste waarden en nieuw talent: Joren SeldeslachtsRobrecht Vanden ThorenLize FerynBert HaelvoetEls DottermansWarre BorgmansDebbie CrommelinckCharlotte VerlindenTanya ZabaryloLine EllegiersNic De HouwerInge PaulussenPeter ThyssenCamilia Blereau & Tom Audenaert

Vanaf 10 februari elke donderdag om 21u30 op Play4

Bron en foto © Play4 / SBS Belgium

Vorig artikel[Video] Nieuwe releasedatum voor bioscoopfilm Casa Coco
Volgend artikelNieuw jongerenplatform WTFFF!? biedt (h)erkenning en hulp na online seksueel misbruik
Ik ben de eigenaar van Planetzone