Home Nieuws Film nieuws Nieuwe releasedatum voor bioscoopfilm Casa Coco

[Video] Nieuwe releasedatum voor bioscoopfilm Casa Coco

© WW Entertainment

De nieuwe bioscoopfilm Casa Coco, met Gerard Cox en Joke Bruijs in de hoofdrollen, zal vanaf 10 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Casa Coco die oorspronkelijk in januari 2022 geprogrammeerd stond, moest vanwege de sluiting van de bioscopen worden verplaatst.
Gerard: “Ik heb met veel plezier aan de film gewerkt en kijk ontzettend uit naar de bioscooprelease”.

Het verhaal
Casa Coco gaat over de Rotterdamse vriendengroep (Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange, Frédérique Spigt) die ieder jaar overwinteren op het eiland Bonaire in het pension van Pleun Saris (Joke Bruijs). Als Pleun ontdekt dat haar jeugdliefde Toon Emmers (Gerard Cox) er ook bij is, doet dit de nodige stof opwaaien.
Verder zijn ook Katja Schuurman, Oscar Aerts, Tania Kross, Pamela Teves en Chris Tates te zien in deze zomerse komedie voor oud én jong.

Cast
Joke Bruijs en Gerard Cox vertolken de hoofdrollen in Casa Coco. Joke en Gerard waren in het echte leven ook 10 jaar lang met elkaar getrouwd, dus geliefden spelen in Casa Coco voelt voor hen vertrouwd. Het is ook niet de eerste keer dat zij samen op het witte doek te zien zijn, ze waren namelijk eerder te zien in ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Voor de overige castleden hebben de producenten gezocht naar onder andere (Rotterdamse) humor en chemie.

Naast Joke en Gerard zijn ook Katja Schuurman, Richard Groenendijk (De Jopie Parleviet Show), Loes Luca (Huisvrouwen Bestaan Niet, Mi Vida), Pamela Teves (Weerzienwekkend), Frederique Spigt (Weemoedt), Oscar Aerts (Meskina), Chris Tates (Meiden van de Herengracht), Tania Kross (Toren C), Bruni Heinke (Goede Tijden Slechte Tijden), Carolien van den Berg (De Spa), Nerah Dundas en Mike Libanon (Kill Switch) te zien in de komedie Casa Coco.Makers
De film is geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) en Messercola (De Grote Sinterklaasfilm, Expeditie Vos). De film is geregisseerd door Bob Wilbers (Expeditie Vos, Dokter Tinus) en het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp (Weg van jou, Divorce) met medewerking van Maria Goos (Cloaca, La Famiglia), Peter Römer (Baantjer, Gooische Vrouwen) en Gerard Cox. 

Bron en foto © WW Entertainment

Vorig artikelOntdek de nieuwe trailer en poster van “Cheaper by the Dozen”
Volgend artikelZijn Daar Geen Beelden Van?
Ik ben de eigenaar van Planetzone