Home Nieuws TV Nieuws Welke BN’er pakt dit jaar de titel ‘De Alleskunner VIPS’?

Welke BN’er pakt dit jaar de titel ‘De Alleskunner VIPS’?

©Wessel de Groot

In een splinternieuw seizoen van De Alleskunner VIPS staan er maar liefst vijfenvijftig bloedfanatieke BN’ers te trappelen om de titel te veroveren.

Voor dit seizoen zijn er een hoop persoonlijke aanmeldingen binnengekomen. Onder meer Ferry Doedens, Glenn Helder, Hannelore Zwitserlood, Sander Janson, Chimène van Oosterhout, Sylvia Geersen, Maureen du Toit en Jacques Herb wagen zich aan de spectaculaire afvalrace. De bewijsdrang bij de VIPS is groot, het fanatisme om de ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten niet als laatste te volbrengen zowaar nog groter. De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

De spellen die worden gespeeld, zijn enorm divers. Van het oplossen van een (leg)puzzel met ovenwanten aan, een brug bouwen van karton en satéprikkers tot het afwegen van een kilo fruit zonder weegschaal en het raden of een Nederlands liedje een cover of een product van eigen bodem betreft. Ook in dit seizoen worden de deelnemers van De Alleskunner VIPS onderworpen aan hilarische en spraakmakende spellen waarbij kennis, alledaagse en vooral niet alledaagse vaardigheden op de proef worden gesteld.

Bron: ©Talpa Network, foto: ©Wessel de Groot

Vorig artikelStella Bergsma maakt special ‘Sorry voor de Tieten’ voor Net5
Volgend artikelJoost Klein op 23 juli 2022 in Olt Rivierenhof