Home Muziek Nieuws Muziek BE Joost Klein op 23 juli 2022 in Olt Rivierenhof

Joost Klein op 23 juli 2022 in Olt Rivierenhof

©Live Nation

Joost Klein (1997, Leeuwarden) zwierf als jonge jongen al rond op -tig online media. Plekken waar hij zich EenhoornJoost liet noemen en kon spelen met beeld. De online wereld was een uitlaatklep waar de realiteit gefinetuned kon worden naar z’n eigen visie. En zo was Joost al bekend in vele niches nog voor hij zijn liefde voor beeld liet samenvloeien met zijn liefde voor muziek. Een combo die hem een eindeloos creatief laat toveren met de emoties, vooroordelen en gedachten van zowel kijkers als luisteraars.

Ondertussen zette Joost podia in Nederland en België simpelweg in de fik: 2x Vooruit (uitverkocht!), AB (uitverkocht!), Carré, WOO HAH!, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop en weldra mag hij ook Rock Werchter aan dat lijstje toevoegen… Overal waar Joost komt, davert de Aarde. OLT Rivierenhof zet zich maar beter schrap op zaterdag 23 juli! De ticketverkoop start morgen woensdag 23 februari om 13u via livenation.be.

Joost, de atletische belichaming van imperfectie en moeilijk als artiest in een hokje te plaatsen. Eén ding is zeker, Joost levert gegarandeerd een energieke en memorabele show!

Bron en foto: ©Live Nation

Vorig artikelWelke BN’er pakt dit jaar de titel ‘De Alleskunner VIPS’?
Volgend artikelSamsung kondigt 2022 Neo QLED TV-line-up aan in heel Europa