Home Nieuws TV Nieuws Vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale bij Videoland

[Video] Vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale bij Videoland

© Videoland

Praise be! June is terug! De veelgeprezen serie “The Handmaid’s Tale” is vanaf 15 september te zien met een nieuw seizoen bij Videoland.

In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen.

Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Madeline Brewer, Amanda Brugel, Ann Dowd en Sam Jaeger zijn ook dit vijfde seizoen weer in de serie te zien.

“The Handmaid’s Tale” is geproduceerd door MGM Television en uitvoerend geproduceerd door Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Skukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark en Kim Todd. De serie wordt internationaal gedistribueerd door MGM. Seizoen 5 is vanaf 15 september te zien bij Videoland en start direct met twee nieuwe afleveringen.

Bron en foto © Videoland

Vorig artikelRick Ketting tekent voor drie seizoenen bij VVV-Venlo
Volgend artikelFC Emmen legt Metehan Güçlü vast