Home Nieuws Film nieuws Streamz onthult prachtige poster van ‘F*** You Very, Very Much S2’

[Video] Streamz onthult prachtige poster van ‘F*** You Very, Very Much S2’

© Streamz

Streamz heeft vandaag een hele reeks nieuwe personage posters vrijgegeven voor het vervolgseizoen van de Streamz Original ‘F*** You Very, Very Much‘. Op de posters treffen we onze drie ‘befkes’ aan in ware Venus van Botticelli-stijl naar een ontwerp van Isaac Gozin en gefotografeerd door Noortje Palmers. Er is ook een versie met een nieuw personage genaamd Mick Jagger Twee, die een mysterieuze glansrol heeft in het tweede seizoen.

In het tweede seizoen van de unieke Streamz Original treffen we An, Flo en Violet twee jaar later aan. Het studentikoze bestaan van An (Frances Lefebure) kabbelt weldadig voort, tot er iets zeer onwenselijks gebeurt: ze wordt verliefd op Kopieboy (Flor Van Severen), Flo (Evelien Bosmans), ondertussen een bekende actrice, is met haar geliefde Kato (Violet Braeckman) op zoek naar de perfecte zaaddonor voor de perfecte baby. Violet (Daphne Wellens) blijkt gelukkig getrouwd met Joris (Jonas Geirnaert). Alle ondernemingslust die ze vroeger in haar affaire en alcoholverslaving stak, kanaliseert ze nu naar een voorbeeldig bestaan: ze is een healthfreak, drinkt niet meer en zit bij een… kerkkoor.

aast oudgedienden Tiny Bertels, Damiaan De Schrijver en Peter De Graef maken onder meer Flor Van Severen, Robbert Vervloet, Herwig Ilegems, Marleen Merckx, Danny Verstraete, Tom Audenaert, Maarten Mertens en Charlotte Timmers hun opwachting in het wonderlijke befkes-universum van regisseur Bert Scholiers.

‘F*** you Very, Very much’ is een productie van Caviar voor Streamz en Play Media in coproductie met Lompvis & Telenet. De serie kwam tot stand met de steun van de Belgische Tax Shelter. De eerste twee afleveringen zullen op 5 juli 2023 op Streamz beschikbaar zijn met daarna een wekelijkse stacking.

Credits Visuals

Fotografie: Noortje Palmers
​Assistent foto: Roel Tittelboom
​Grafisch ontwerp: Isaac Gozin (Daily Dolores)
​Art Direction: Céline Felga ​
​Make up & haar: Carolien Wardenier en Liesbet Fijalka ​
​Styling: Laura Gryseels
​Productie: Riema Reybrouck voor Streamz & Laura Scheerlinck voor Caviar
​Klant: Isabelle Maselis en Jolien Noppen voor Streamz

www.streamz.be

Bron en foto © Streamz