Home TV Nieuws TV BE Nieuw seizoen van 9-1-1 en 9-1-1 Lone Star bij FOX

[video] Nieuw seizoen van 9-1-1 en 9-1-1 Lone Star bij FOX

“9-1-1, What’s your emergency?” Vanaf 10 maart zijn er weer nieuwe seizoenen van 9-1-1 en 9-1-1 Lone Star, elke woensdag vanaf 20.35 uur te zien op FOX. Van brandweer tot politie tot ambulance, deze dynamische fictieve series werpen een intense blik achter de schermen bij de hulpdiensten in de Verenigde Staten, midden in een pandemie. 

9-1-1: L-R: Peter Krause Kenneth Choi, Aisha Hndsand Oliver Stark in the “New Abnormal” season premiere episode of 9-1-1 © 2021 FOX Media LLC.

9-1-1 SEIZOEN 4

De dam van De Hollywood Reservoir breekt in seizoen 4 van 9-1-1 en moet de 118 in actie komen wanneer een modderstroom massale chaos veroorzaakt en een wereldberoemd monument bedreigt. Ondertussen is Athena vastbesloten om haar fysieke en emotionele verwondingen achter zich te laten en weer actief te worden. Buck onthult een schokkend familiegeheim. Met ook dit seizoen een sterrencast bestaande uit Angela Bassett, Jennifer Love Hewitt en Peter Krause.

Vanaf 10 maart, elke woensdag om 20.35 uur op FOX. 

9-1-1: LONE STAR: L-R: Guest star Tipper Newton, guest star Mark Elias, Gina Torres and guest star Brianna Baker in the ÒBack in the SaddleÓ season premiere episode of 9-1-1: LONE STAR © 2021 Fox Media LLC. CR: Kevin Estrada/FOX.

9-1-1 LONE STAR SEIZOEN 2

In het tweede seizoen verwelkomt de 126 de nieuwe paramedicus-kapitein Tommy Vega (Gina Torres) bij de bemanning. Tommy was aan de top van haar carrière toen ze acht jaar geleden haar uniform ophing om haar tweelingdochters groot te brengen. Wanneer het restaurant van haar man ten onder gaat als gevolg van de verwoesting van de pandemie, heeft ze geen andere keus dan opnieuw aan het werk te gaan om haar gezin te onderhouden. Hoewel het haar hart breekt om afgezonderd te zijn van haar kleine meisjes, zal Tommy de wereld laten zien dat, hoeveel tijd er ook verstreken is, ze nog steeds een baas is als ze dat uniform aantrekt. Bovendien wordt Owen herenigd met zijn ex-vrouw en TK’s moeder, Gwyneth (gastspeler Lisa Edelstein), en het voormalige stel herontdekt de vonk die ze ooit deelden. Als Owen ontdekt dat zijn kanker in remissie is, krijgt hij nieuws dat zijn leven voor altijd kan veranderen.

Vanaf 10 maart, elke woensdag om 21.30 uur op FOX

Bron en foto’s © FOX

Vorig artikelSony lanceert de compacte FX3: een full-frame camera voor filmische expressie
Volgend artikelOld School RuneScape nu beschikbaar op Steam