Home TV Nieuws TV BE De Nederlandse Amazon Original comedy showLOL: Last One Laughing gaat op...

[Video] De Nederlandse Amazon Original comedy showLOL: Last One Laughing gaat op 20 januari in premièreop Prime Video

© Prime Video

LOL: Last One Laughing, is een 6 delige comedy show die gepresenteerd wordt door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders.

Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zes uur lang met elkaar in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken. De presentatoren houden de comedians, via meer dan 50 camera’s goed, in de gaten, want wie lacht verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat. 

Naast Philippe Geubels zijn de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. LOL: Last One Laughing lanceert exclusief op Prime Video, en laat het publiek in Nederland en wereldwijd, in meer dan 240 landen en gebieden, kennismaken met een aantal van de beste Nederlandse komische talenten.

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. 

LOL: Last One Laughing wordt toegevoegd aan duizenden series en films die in Nederland op Prime Video beschikbaar zijn, waaronder Nederlandse titels als Modern Love Amsterdam, Rico: Dream Big, Donnie Op De Monnie, Anna: Status en Ruud Gullit en de Mysteries van het Ouder Egypte. Nederlandse Originals zijn te zien naast de bekroonde en veelgeprezen wereldwijde Amazon Originals zoals The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Marvelous Mrs. Maisel, The Grand Tour, The Tomorrow War en Coming 2 America. Prime Video is zonder extra kosten beschikbaar voor Prime-leden. Een Prime-lidmaatschap kost 2,99 per maand, de eerste 30 dagen zijn gratis.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikel[Video] Bekijk Lampje deze week op NPO Zapp
Volgend artikel[video] Bezoek komende weekeinde gratis de Horror Escape Room
Ik ben de eigenaar van Planetzone