Home Nieuws TV Nieuws Update onderzoek Sedar Soares in Opsporing Verzocht

Update onderzoek Sedar Soares in Opsporing Verzocht

© Elvin Boer

Zondag werd bij WNL de docu ‘Spreek! Nu!’ uitgezonden, over het heropende onderzoek naar de dood van de 13-jarige Sedar Soares. Met een unieke deepfake van Sedar hoopt de politie nieuwe getuigen rond zijn dood in februari 2003 te bereiken. In de uitzending een update over de tips tot nu toe, en meer achtergrond bij de belangrijkste onderzoeksvragen.

In het landelijke opsporingprogramma Opsporing Verzocht van AVROTROS wordt vanavond hulp van het publiek gevraagd bij het oplossen van maar liefst vijf moord-onderzoeken. Zo toont de politie voor het eerst bewegende beelden van de 19-jarige Xavier Durlinger op de avond dat hij verdween in Sittard. Xavier is woensdagavond 11 mei fietsend door het centrum te zien, acht dagen later werd zijn levenloze lichaam gevonden. Een woordvoerder van de politie in Limburg vertelt vanavond meer over de belangrijkste onderzoeksvragen en – feiten.

Sms-bom rond dood Rodney Mijnals
Vandaag heeft de politie in Amsterdam een sms-bom verstuurd naar duizenden mensen die mogelijk informatie hebben over de dood van Rodney Mijnals (41). Mijnals werd 19 februari vlakbij zijn huis – aan de Fizeaustraat in de wijk Amsteldorp – doodgeschoten, nadat er drie gemaskerde mannen zijn huis waren binnengedrongen. In de uitzending wordt meer informatie over de daders gedeeld.

Ook worden de laatst bekenden beelden van Roshentlie Rosario getoond. De 24-jarige Roshentlie werd 19 september in Vlissingen doodgeschoten. Verder worden de eerste vragen gesteld rond de vondst van het lichaam afgelopen zondag van Jihad Jafo (33) uit Enschede.

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1

Bron: AvroTros Foto © Elvin Boer

Vorig artikelLogitech introduceert allereerste MX mechanische toetsenborden, ontworpen om creativiteit en productiviteit te bevorderen
Volgend artikelDonnie geeft leven aan nieuw vriendschapsbiertje van de Eeuwige Jeugd: de ‘Gappie’
Ik ben de eigenaar van Planetzone