Home TV Nieuws TV NL Update Opsporing Verzocht: Fatale brand Rotterdam

Update Opsporing Verzocht: Fatale brand Rotterdam

Afgelopen weekend overleed een 27-jarige Rotterdammer na een felle brand in een aantal appartementen aan de Hilledijk. De man probeerde nog aan de vlammen te ontkomen door uit zijn raam te springen en werd daarna op straat gereanimeerd, maar bezweek later toch aan zijn verwondingen. Veel omstanders waren getuige van het drama. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat het vermoedelijk gaat om brandstichting. De politie doet op dit moment verder sporenonderzoek en gaat na of er relevante bewakingsbeelden zijn. Vanavond zal vanuit de meldkamer van de politie in Opsporing Verzocht een laatste update rond het onderzoek worden gegeven.

Politie zoekt rossige tasjesrover
Een sportieve man met rossige krullen heeft zaterdag 5 januari een 84-jarige vrouw aan de Delflandseweg in Schiedam met geweld van haar handtas beroofd. De tasjesroof had desastreuze gevolgen. De vrouw brak haar arm en kaak en liep een scheur in haar oogkas op. Haar zware verwondingen hadden ook tot gevolg dat ze haar dementerende man langere tijd niet kon bezoeken in zijn zorginstelling. Door de afwezigheid van zijn vrouw, met wie hij 64 jaar getrouwd was, verslechterde zijn toestand aanzienlijk. Hij overleed niet lang na de tasjesroof. In Opsporing Verzocht alle sporen naar de dader.

Politie moet overvaller neerschieten
In de nacht van 1 op 2 december werd een gezin aan de Thorbeckestraat in Zaltbommel overvallen. Drie overvallers bedreigden binnen vader, moeder, hun twee kinderen en het vriendje van de dochter des huizes met wapens. Omdat het vriendje vanaf het toilet alarm kon slaan, kwam er al snel hulp. Een van de vluchtende verdachten werd daarop door een agent in zijn been geschoten en kon al snel daarna met een handlanger bij tankstation de Lucht worden aangehouden. In ieder geval twee overvallers worden nog gezocht. In de uitzending wordt een reconstructie getoond van de overval.

Verder worden er in Opsporing Verzocht onder andere beelden van een overval in Eindhoven getoond en bewakingsbeelden en een reconstructie van een overval op een 77-jarige dame in Amsterdam.

Foto: Youtube

Opsporing Verzocht, dinsdagavond om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Vorig artikelAssassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Fields of Elysium beschikbaar vanaf 23 april
Volgend artikelAnno 1800 – Audio Dev Diary Trailer
Ik ben de eigenaar van Planetzone